Şarkıcı Deniz Seki Hastaneye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Deniz Seki Hastaneye Sevk Edildi

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan cezaevinde bulunan şarkıcı Deniz Seki, hastaneye sevk edildi.

23.02.2015 15:14

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan cezaevinde bulunan şarkıcı Deniz Seki, hastaneye sevk edildi.

Seki'nin menajeri Özgür Aras, yaptığı yazılı açıklamada, şarkıcının uzun süreden beri yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu ve Savcılık kararı ile bir kamu hastanesinde tedavi altına alındığını bildirdi.

Aras, cezaevine girdiği sırada ciddi bir sağlık sorunu olan Seki'nin tedavi olmak istediğini belirttiğini ve Cumhuriyet Savcılığınca da Adli Tıp Kurumuna sevk edildiğini hatırlattı.

Adli Tıp Kurumunca "hastalığın ciddi boyutta olduğu ameliyat gerektiği" belirtilen Seki'nin, bir kamu hastanesine sevkinin uzun süredir gündemde olduğunu kaydeden Aras, "Deniz Seki'nin bugün ameliyat öncesi tetkiklerin yapılması ve ameliyatı için İstanbul'daki bir kamu hastanesine sevk edildiği, ameliyat ve tedavi amacıyla hastaneye yatış işlemlerinin yapıldığı öğrenildi. Seki'nin burada önce tetkiklerinin yapılacağı sonrasında ise yumurtalıklarındaki şüpheli kist nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi. Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu ise netlik kazanmamıştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarkıcı Deniz Seki Hastaneye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement