SEDAŞ Ailesi Düzce İftar Programında Buluştu - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Ailesi Düzce İftar Programında Buluştu

SEDAŞ çalışanları, kendilerini iş arkadaşları ile aynı masalarda buluşturan ve Ramazan ayının manevi havasını soluyarak birlikte sohbet ettikleri, birlik ve beraberliklerini pekiştirdikleri iftar yemeklerini mutluluk içinde sürdürüyorlar.

08.06.2018 15:18  Güncelleme: 15:27

SEDAŞ'ın (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) her yıl Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında, 1700 çalışanı için ayrı ayrı organize ettiği iftar programlarıgeleneksel şekilde bu yılda gerçekleşmeye devam ediyor.

SEDAŞ çalışanları ve yöneticileri, bu yıl ramazan ayının beşinci iftar programını Düzce de tamamladılar.SEDAŞ yöneticilerinin Düzce ilinde görev yapan çalışanları kapıda karşılaması ile başlayan Düzce SEDAŞ Ailesi iftar yemeği organizasyonu, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven'in ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk'ün çalışanlar ile tek tek ilgilenmesiyle devam etti. SEDAŞ çalışanları iftar organizasyonunu neşe ve hoş sohbet içinde geçirdiler. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Ailesi Düzce İftar Programında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement