SEDAŞ ve AKCEZ Çalışanları Kan Bağışına Büyük İlgi Gösterdiler - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ ve AKCEZ Çalışanları Kan Bağışına Büyük İlgi Gösterdiler

SEDAŞ ve AKCEZ Çalışanları Kan Bağışına Büyük İlgi Gösterdiler

SEDAŞ ve AKCEZ, çalışanlarını kendi işyerlerinde ağırlayarak 41 ünite kan bağışının gerçekleşmesini sağladılar.

03.04.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Kan Merkezi'nin Şehit Rafet Karacan Bulvarı Eski Kandıra Sapağındaki SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezinde konuşlanan sağlık ekibi, gönüllü kan bağışı yapan SEDAŞ ve AKCEZ, çalışanlarını kendi işyerlerinde ağırlayarak 41 ünite kan bağışının gerçekleşmesini sağladılar.

SEDAŞ çalışanları geleneksel olarak gerçekleştirdikleri gönüllü kan bağışı kampanyasıyla geçtiğimiz yılda bağışladıkları kanlarıyla pekçok insanın hayata bağlanması ve sağlıklarına kavuşması için umut olmuşlardı. SEDAŞ ve AKCEZ çalışanları bu yıl da kan bağışı için kolları sıvayarak onurlu bir girişimde bulundular ve toplum sağlığına da katkı sağladılar.

İzmit Kızılay Kan Bağışı Merkezi, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Gülden Ünal, çalışanlar ile yapılan kampanyada çalışanların adeta koşarak gelmeleri ve çok sayıda gönüllünün kan verme konusunda gösterdikleri hassasiyetten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, kampanya için emek veren ve gönüllü olan tüm SEDAŞ ve AKCEZ çalışanlarına teşekkür ediyoruz dedi. SEDAŞ ve AKCEZ çalışanları "Kızılay'a verdiğimiz bu destek sürekli devam edecek. Hiç tanımadığımız ve sağlık yönünden mağduriyet yaşayan insanlara özverili bir yaklaşımla yardımcı olabilmek ve toplumsal duyarlılık bilinciyle kan bağışına destek vermek bizleri onurlandırıyor. Arkadaşlarımızla bu yıl da büyük bir mutluluğu paylaşıyoruz." dediler.

Kan bağışında bulunan SEDAŞ ve AKCEZ çalışanları, tıbben kan vermenin de insan sağlığı açısından fayda sağladığına değinirken, kan vermenin hayat kurtarmaya vesile olması nedeniyle de manevi bir yönünün olduğuna dikkat çekerek, tüm vatandaşları gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ ve AKCEZ Çalışanları Kan Bağışına Büyük İlgi Gösterdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement