Sefer Tası Filmi - Son Dakika
Güncel

Sefer Tası Filmi

Sefer Tası filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sefer Tası filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

08.04.2014 22:30

Bombay'da meşhur bir gelenek: 5000 dabba (sefer tası) dağıtıcısının oluşturduğu bir topluluk var. Bu babadan oğula geçen bir meslek. Her sabah bu dağıtıcılar kadınların evde yaptıkları sıcak yemekleri eşlerinin iş yerlerine taşıyorlar ve boş kutuları da akşama doğru eve geri getiriyorlar. 120 yıldır işyerlerinde ev yemeği lüksleri var. Harvard üniversitesi bu konuda bir araştırma yapmış, 8 milyon sefertasının yalnızca 1 tanesi yanlış adrese gidiyormuş. İşte bu , o 1 tanenin hikayesi!

Yanlış ulaştırılan bir sefer tası Ila Singh'ten, Saajan Thomas'a ulaşınca bu yanlışlık iki insanı biraraya getirir ve aralarında hayali bir ilişki başlar. Kadın, gizemli karşı tarafa yemekler pişirerek onunla iletişim kurmaktadır. Sefertasının içine koydukları notlarla yazışmaktadırlar. Bu notlarda hayalgüçlerini o kadar zorlarlar ki adeta gerçek hayattan koparlar. Bu , hayal ettiğimiz hayat ve gerçek hayatı karşılaştırırken hayalleri gerçeğe dönüştürme cesaretinden de bahseder.

Yönetmen: Ritesh Batra

Senaryo: Ritesh Batra

Oyuncular: Nakul Vaid , Lillete Dubey, Nawazuddin Siddiqui , Nimrat Kaur , Irrfan Khan

Filmin Türü: Drama, Romantik

Orijinal Adı: Dabba/ The Lunchbox

Yapımcı Firma: Sikhya Entertainment

Yapım Yılı: 2013

Yapım Ülkesi: Hindistan, Fransa, Almanya, ABD

Orijinal Dili: Hintçe, İngilizce

Filmin Süresi: 104 dk.

Dağıtıcı Firma: M3 Film

Vizyon Tarihi: 25.04.2014

Son Dakika Güncel Sefer Tası Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement