Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Babasına Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Babasına Taziye Ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Başbakan Danışmanı Mustafa Elitaş, Şehit Muzaffer Can Ersoy’un Bünyan’daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

06.09.2015 17:39

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Başbakan Danışmanı Mustafa Elitaş, Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Bünyan'daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Başbakan Danışmanı Mustafa Elitaş, Diyarbakır'da hain saldırı sonucunda şehit olan 25 yaşındaki Muzaffer Can Ersoy'un babası Paşa ve Yozgat'ta polis memuru olan kardeşi Mustafa Ersoy'a taziye ziyaretinde bulundu. Kur'an-ı Kerim'in okunmasından sonra İl Müftüsü Şahin Güven tarafından dua okundu. Okunan duanın ardından Vali Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Başbakan Danışmanı Mustafa Elitaş, aileye yeniden başsağlığı dileyerek şehidin evinden ayrıldı.

Şehit Muzaffer Can Ersoy'un naaşı, yarın öğlen Bünyan ilçesinde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Babasına Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement