Seydişehir'de Engelli ve Yaşlı Hasta Taşıma Araçları Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Engelli ve Yaşlı Hasta Taşıma Araçları Hizmete Girdi

Seydişehir\'de Engelli ve Yaşlı Hasta Taşıma Araçları Hizmete Girdi

Seydişehir Belediyesi, engellilerin ve yaşlıların hastanelere ulaşımlarının sağlanması için engelli ve yaşlı hasta nakil araçlarını vatandaşların hizmetine sundu.

25.07.2014 08:50  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi önünde engelli ve yaşlı nakil araçlarını basına tanıtan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha önce beldelerde kullanılan atıl durumdaki araçlara cüzi bir masraf yaparak engelli, yaşlı hasta nakil araçları olarak hizmete sunduklarını belirtti.

Maddi durumu kötü olan engelli ve yaşlıların hastanelere nakillerinin sağlanması için seçim beyannamelerinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Tutal;"Engellilerimiz, yaşlılarımız belediyeyi aradıkları takdirde evlerinden alınarak sağlık ocaklarına, hastanelere gerekirse, Konya'da bulunan hastanelere götürülecek, gerekli tedavileri yaptırıldıktan sonra evlerine bırakılacaktır. Projelerimizin birisini hayata geçirmiş olduk.

Yaptığımız hizmetleri maliyetsiz yapmaya çalışıyoruz. Şu anda biz Seyit Harun Cami Çevre Düzenlemesi Projesi'nde sona yaklaştık. Projede sadece o bölge değil, Kaymakamlık ve eski garaj civarından, 5 Ağustos köprüsüne kadar olan bölgenin imarını tamamen yeniden yapıyoruz. 20 sene sonra gelecek belediye başkanının o bölgede ne yapacağı önünde hazır olacak. Bunların hiç birine biz masraf yapmıyoruz. Kuğulu Vadisi Projesi çalışmaları devam ediyor. Bu güne kadar yaptığımız hizmetler ve projeler dahil Belediye bütçesinden 5 kuruş harcamadık.''şeklinde konuştu.
Tutal , engelli ve yaşlı hastaların Seydişehir Belediyesinin 582 34 28 nolu hattını arayarak bu hizmetten yararlanabileceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Engelli ve Yaşlı Hasta Taşıma Araçları Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement