Şiddetli Yağış D-100 Karayolu'nu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Şiddetli Yağış D-100 Karayolu'nu Kapattı

Şiddetli Yağış D-100 Karayolu\'nu Kapattı

İstanbul’da aniden bastıran şiddetli yağış suyla dolan Kartal D-100 Karayolu’nun çift yönlü olarak trafiğe kapanmasına neden oldu.

23.06.2015 09:33

İstanbul'da aniden bastıran şiddetli yağış suyla dolan Kartal D-100 Karayolu'nun çift yönlü olarak trafiğe kapanmasına neden oldu. Yolda kalan araçların çekilmesiyle D-100 Karayolu'nda ulaşım tekrardan sağlanmaya başlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'a beklenen yağmur geldi. Sabah saatlerinde bastıran sağanak yağış nedeniyle Kartal D-100 Karayolu'nun suyla dolmasıyla trafik çift yönlü ulaşıma kapatıldı. Cevizli Köprüsü altında ise biriken yağmur suyu, araçların yolda kalmasına neden oldu. Yağmur suyu içinde kalan araçların bazıları kendi imkanlarıyla bazıları ise itfaiyenin yardımıyla sudan çıkarıldı. Araçların bir bölümünün çekilmesi üzerine trafik akışı tek şeritten sağlandı.

Kartal, Cevizli mevkiinde yolda kalan araçların tamamı ise bir süre sonra kaldırıldı. Yolda biriken yağmur suyunun boşaltılmasıyla ise D-100 Karayolu'nda ulaşım tekrardan sağlanmaya başlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şiddetli Yağış D-100 Karayolu'nu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement