Silvan Protestosunda Market Yağmalandı - Son Dakika
Güncel

Silvan Protestosunda Market Yağmalandı

Silvan Protestosunda Market Yağmalandı

Adana'da, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki olayları protesto için korsan gösteri düzenleyen PKK / YDG-H yandaşları, marketi yağmalayıp ateşe verdi.

16.11.2015 13:18  Güncelleme: 13:23

Adana'da, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ndeki olayları protesto için korsan gösteri düzenleyen PKK/ YDG-H yandaşları, marketi yağmalayıp ateşe verdi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen ve binlerce liralık hasarın meydana geldiği market daha önce de 3 kez kundaklanmıştı.

Dün gece merkez Seyhan İlçesi'nin Dikili Çınarlı Mahallesi'nde gruplar Silvan'daki olayları protesto için toplanmaya başladı. Şehitlik Caddesi'ni trafiğe kapatıp bölücü terör örgütü lehine sloganlar atıp, yol kontrolü yapan göstericilerden bir grup, marketler zincirine yöneldi. Olaylar nedeniyle kapalı olan markete pompalı ve uzun namlulu silahlarla ateş açan göstericiler, işyerinin kepenklerini kırdı. Markette bulunan ürünleri yağmalayan göstericiler, daha sonra da ateşe verdi.

Olaylara, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı ile Çevik Kuvvet polisleri müdahale etti. Göstericiler ara sokaklara girerek dağıldı. Marketteki yangına, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren çalışması sonrasında yangın kontrol altına alındı. Market çalışanları bölgenin güvenliğinin sağlanmasının ardından bölgeye geldi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin incelemesinin ardından hasar tespit çalışması başlatıldı. Zırhlı araçlar ve uzun namlulu silahlı polislerin eşliğinde market temizlendi. Yaklaşık 50 bin liranın üzerinde hasarın meydana geldiği kaydedilen markettn daha önce de 3 kez yakıldığı belirlendi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan Protestosunda Market Yağmalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali ekici: onlar türk değilki ne türkü hain onlar onlara hiç bir hizmet vermiycen geldikleri dağlara mağaralara inlerine seri dönsünler onlara rahatlık insan gibi yaşamak battı vatan hainleri adanamızı batırdınız insanlıktan anlamazlar sizi ALLAH kahretsin 0 0 Yanıtla

Advertisement