Lösemiden Ölen Ömer Sefa Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Lösemiden Ölen Ömer Sefa Defnedildi

Lösemiden Ölen Ömer Sefa Defnedildi

Kentte 2 yıldır lösemi tedavisi gören ve koyu bir Sivasspor taraftarı olan Ömer Sefa Evcioğlu dün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede öldü.

24.07.2013 15:52  Güncelleme: 18:25

Yüceyurt Mahallesi'nde yaşayan Sema ve Adem Evcioğlu çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Ömer Sefa'nın cenazesi dün akşam saatlerinde Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile Sivas'a getirildi. Bugün ise yaşadığı evine getirilen Ömer Sefa Evcioğlu için helallik alındı. Daha sonra Abadan Camisi'nde, Öğlen Namazı sonrası kılınan Cenaze Namazı'nın ardından, Evcioğlu'nun cenazesi, Yukarı Tekke aile mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine Sivasspor'u temsilen Asbaşkan Faruk Taşseten katıldı. Cenazede Ömer Sefa Evcioğlu'nun yakınları ve vatandaşlar da hazır bulundu.

13 Mart tarihinde yapılan röportajda Ömer Sefa Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe'yu yakından görmek olduğunu istemişti. Haber üzerine Aatif Chahechouhe, Erman Kılıç, Mehmet Nas, Korcan Çelikay, Hayrettin Yerlikaya ve Adem Koçak 25 Mart günü Kayseri'de tedaviden dönen Ömer Sefa Evcioğlu'nu yaşadığı evde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösemiden Ölen Ömer Sefa Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement