Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Kazada şehit olan 3 polisin naaşı, Sivas'tan Malatya'ya gönderildi Vali Barut: "Kaza sonucu 40 polis memuru ve 1 şoför yaralıdır, 3 polis memuru şehit olmuştur"

13.10.2014 14:55

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polisin naaşı, Sivas'tan Malatya'ya gönderildi.

Şehit polisler Fatih Çevik (31), Emrah Horoz (31) ve Beşir Kurt'un (40) cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin ardından cenaze aracına konuldu.

Şehitlerinin naaşının araca taşınması sırasında polislere, Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal da yardım etti.

Şehit polis memuru Emrah Horoz'un annesi Şahide Horoz ve kız kardeşi Gülçin Gün, cenazelerin morgdan çıkarılışı sırasında ağıt yaktı. Şehidin babası Hakan ve ağabeyi Abbas Horoz'un da gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Aile fertlerini, emniyet personeli teskin etmeye çalıştı.

Şehit polislerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri, Malatya'ya uğurlandı.

Kazada 41 kişi yaralandı

Sivas Valisi Alim Barut, yaptığı yazılı açıklamada, kazanın saat 01.15 sularında meydana geldiğini belirterek, "Kaza sonucu 40 polis memuru ve 1 şoför yaralıdır, 3 polis memuru şehit olmuştur. Yaralılardan 2'si ağır olup, ameliyata alınmışlardır. Diğer yaralı polis memurlarının tedavisi devam etmekte olup, sağlığına kavuşanlar taburcu edilmektedir. Şehit olan polis memurlarımızın ailelerine, yakınlarına, emniyet mensuplarına ve milletimize başsağlığı, yaralı polis memurlarımıza acil şifalar dilerim" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement