Suriyeli Kız Parka Gitmek İsterken Ölüme Gitti - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Kız Parka Gitmek İsterken Ölüme Gitti

Suriyeli Kız Parka Gitmek İsterken Ölüme Gitti

Gaziantep’te parka giden Suriyeli baba ile kızı karşıdan karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen otomobilin altında kaldı.

27.09.2015 09:13

Gaziantep'te parka giden Suriyeli baba ile kızı karşıdan karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen otomobilin altında kaldı. Küçük kız hayatını kaybederken, baba ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Akdere Mahallesi'nde yaşandı. Parkta oyun oynamak isteyen kızı Ayşe Ahmet'i (6) yanına alan Suriyeli baba Nedim Ahmet (32), Tutluk'ta yeni açılan yolu geçerek Yeşilvadi Parkı'na götürmek istedi. Hızla giden arabaların arasından koşarak geçmeye çalışan baba ile kızına Umut H.'nin kullandığı 31 U 4027 plakalı otomobil çarptı. Otomobilin altında kalan baba ve kızı ağır bir şekilde yaralandı. Ambulansla Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'ne kaldırılan baba ile kızı tedavi altına alındı. Küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken baba ise yoğun bakıma alındı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön kısmı içe doğru çökerken, arka lambalarının ise daha önceden kırık olduğu gözlendi.

Küçük kızın hayatını kaybedip babanın ise ağır yaralandığı kazadan geriye, küçük kızın yola savrulan ayakkabıları ve aracın parçaları kaldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Kız Parka Gitmek İsterken Ölüme Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Reis: Şahindiler hayvan gibi araç kullanıyorlar emliyettin pasifliği çok hızlı ve şaşkın sürüyorlar o şahinci zaten çok süratli gidiyormuş ALLAH belasını versin sahincilerin ağır ceza verilmeli sonunda can almış Zevkine buda bir cinayettir 0 0 Yanıtla
  • Halit: Şahinci ve doğan ci araba sahipleri arabalarına çok güveniyorlardı 0 0 Yanıtla

Advertisement