Tekirdağ Çorlu'da Tarihi Eser Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Çorlu'da Tarihi Eser Operasyonu

Çorlu'da tarihi eser operasyonuTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde jandarma ekiplerini iki ayrı eve düzenlediği operasyonda 160 adet altın sikke ve 40 adet tarihi eser değeri taşıyan obje ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

22.11.2017 14:15

Çorlu'da tarihi eser operasyonu

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde jandarma ekiplerini iki ayrı eve düzenlediği operasyonda 160 adet altın sikke ve 40 adet tarihi eser değeri taşıyan obje ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Şeyhsinan Mahallesi'nde A.K. ve M.C.'nin evlerinde yüklü miktarda tarihi eser bulunduğu ve piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı.

İki ayrı eve eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri, yaptıkları aramada 160 adet altın sikke ve 40 adet tarihi eser değeri taşıyan obje, 1 av tüfeği, 2 define aramada kullanılan dedektör ele geçirdi. Olayla ilgili ev sahipleri A.K. ile M.C., gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturma devam ederken, ele geçirilen tarihi eserler Tekirdağ Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Tekirdağ Çorlu\'da Tarihi Eser Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Çorlu'da Tarihi Eser Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement