Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtları başladı.

19.04.2018 16:08

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtları başladı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe sınırları içinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen sünnet şöleni kayıtlarının başladığını ve son başvuru tarihinin 1 Haziran 2018 olarak belirlendiğini söyledi.

Şölen için vatandaşların çocuğun SGK kurum bilgisi, adres ve telefon bilgileri ile nüfus cüzdanı suretiyle Velimeşe ve Ulaş Hizmet Binaları ile Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Kurs Merkezi'nde kayıt yaptırılması gerektiğini ifade eden Başkan Yüksel, anlaşmalı oldukları özel bir sağlık kuruluşunda 18 Haziran - 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceğini kaydetti.

Marmaraereğlisi'nde "Hoş Geldin Bebek" projesine ilgi devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından yeni bebeği olan ailelere yönelik başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 2013 yılında başlatılan bu proje ile yeni bebeği olan ailelere bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına yönelik hediyelerin yer aldığı paketin takdim edildiğini söyledi.

İlçe halkının her an yanında olduklarını ve bebek seti hediyesi ile de bunu hissettirmek istediklerini ifade eden Uyan, "Vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. 2013 yılından bu yana hediyelerimizi ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, yeni bebeği olan ailelerimize anne ve bebeğin ihtiyaçlarını içeren hediyeler veriyoruz. Onların mutluluğuna ortak olmak bizim için çok önemli." şeklinde konuştu.

Ergene'de 23 Nisan'da bir dizi açılış gerçekleşecek

Ergene ilçesinde, Atatürk ve Gençlik Parkı ile Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin açılışları 23 Nisan'da yapılacak.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçedeki çocuklara hediye edilmek üzere bir süredir yapım çalışmaları sürdürülen İğneler Mahallesi'ndeki Atatürk Çocukları Kütüphanesi ile Atatürk ve Gençlik Parkı çalışmalarına hız verildiğini söyledi.

Geleceğe umutla bakan çocukların özgürce koşup oynayabilmelerini sağlamak adına bu çalışmalara imza attıklarını belirten Yüksel, çağdaş ve eğitimli bir gelecek oluşturabilmenin yolunun bu tür hizmetlerden geçeceğini kaydetti.

Açılışı yapılacak olan park ve kütüphanenin, çok anlamlı ve güzel bir hizmet olduğuna vurgu yapan Yüksel, "Geçen yıllarda 23 Nisan'da Masal Parkı'nı hayata geçirdik. Özel ve anlamlı günlerin bizler için değerli olduğunu yaptığımız her açılışımızda kanıtladık. Bu yıl da bu iki merkezi yine geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan'da hizmete açacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement