Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum'da Ulaşım Durdu (7) - Son Dakika
Güncel

Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum'da Ulaşım Durdu (7)

Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum\'da Ulaşım Durdu (7)

Göle KAYMAKAMI 4 SAAT MAHSUR KALDI Ardahan'da gün boyu etkili olan tipi nedeniyle Göle, Çıldır, Posof ile Artvin'in Şavşat ilçesi arasında karayolunda ulaşım durdu.

06.01.2015 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göle KAYMAKAMI 4 SAAT MAHSUR KALDI

Ardahan'da gün boyu etkili olan tipi nedeniyle Göle, Çıldır, Posof ile Artvin'in Şavşat ilçesi arasında karayolunda ulaşım durdu. Göle Kaymakamı Zafer Oktay, Ardahan'a gelmek üzere çıktığı Göle karayolunun Cankurtaran Geçidinde 4 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarıldı. Ulaşımın durduğu yollarda mahsur kalan araç ve vatandaşların kurtarılması için Karayolları ve Afet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tipinin etkili olduğu Göle karayolunda saat 15.00'de incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, görüş mesafesinin sıfıra düşmesi sonucu vatandaşların can ve mal güvenliklerini sağlamak açısından karayollarının trafiğe kapatıldığını bildirdi. Vali Deniz, il merkezinde ilk ve orta dereceli okulların bugün ve yarın tatil edildiğini de belirtti.

ARAÇLAR İSPİR'E GERİ DÖNDÜ

Öte yandan sabah saatlerinde Erzurum'a gelmek için yola çıkan 10 araç içindeki 50 yolcu, karayolunun kardan temizlenememesi yüzünden İspir'e geri döndü. - Göle

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum'da Ulaşım Durdu (7) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement