Tokat'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

Tokat\'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

Tokat'ta kar yağışı etkili oluyor TOKAT'ta etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşarken, ekipler yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

05.01.2016 16:29

Tokat'ta kar yağışı etkili oluyor

TOKAT'ta etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşarken, ekipler yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat'ta son üç gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı dolayısıyla özellikle Tokat- Sivas ve Tokat- Niksar Karayolunda sürücüler zor anlar yaşıyor. Özellikle zincirsiz araçlar burada ilerlemekte güçlük yaşarken, çok sayıda aracın yolda kaldığı öğrenildi. Trafik ekipleri ise sürücülere şehirlerarası yola çıkarken uyarıda bulunarak, özellikle zincirsiz yola çıkmamalarını istedi. Ayrıca kar yağışı dolayısıyla çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler köy yollarının yeniden ulaşılması için çalışmalarını sürdürürken, karayollarına bağlı ekipler ise şehirlerarası yolda çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Artova ve Sulusaray ilçelerinde eğitime bugün kar yağışı dolayısıyla bir gün ara verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement