Turan Çolakkadı'dan Veda Mesajı - Son Dakika
Güncel

Turan Çolakkadı'dan Veda Mesajı

Turan Çolakkadı\'dan Veda Mesajı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcılığı'na atanan Turan Çolakkadı yayınladığı veda mesajında, “Meslek hayatım boyunca adalet duygusu içinde hukukun üstünlüğü prensibine uygun davranmaya gayret ettim” dedi.

20.01.2014 10:54

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcılığı'na atanan Turan Çolakkadı yayınladığı veda mesajında, "Meslek hayatım boyunca adalet duygusu içinde hukukun üstünlüğü prensibine uygun davranmaya gayret ettim" dedi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcılığı'na atanan Turan Çolakkadı, veda mesajı yayınladı. Çolakkadı, veda mesajında, "Üç yıla yakın yürüttüğüm, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden ayrılıyorum. Meslek hayatım boyunca adalet duygusu içinde hukukun üstünlüğü prensibine uygun davranmaya gayret ettim. Meslektaşlarımın gayretli çalışmalarını takdir ettim, kendimi de onlardan biri olarak gördüm. Adalet personelimizi de bizlerden farklı görmedim, kim işini iyi yapıyorsa onun takdir edilmesi gerektiğini hep vurguladım. Şimdi görevimi, geçmişte uzun yıllar birlikte çalıştığım, kendisini kardeşim gibi sevdiğim, benden devraldığı görevi üstün bir gayret ve başarıyla yürüteceğine inandığım, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hadi Salihoğlu'na devrediyorum. Sizlere de elveda diyorum. 'İşte geldik gidiyoruz, şen olasın Halep şehri.' En içten sevgi ve saygılarımla" ifadelerine yer verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turan Çolakkadı'dan Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement