Türkiye'de Altın Sektörü Ar-Ge ve Tasarım Semineri - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Altın Sektörü Ar-Ge ve Tasarım Semineri

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerine, "Türkiye'de Altın Sektörü, Ar-Ge ve Tasarım" konulu seminer verildi.

09.05.2016 16:20

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerine, " Türkiye'de Altın Sektörü, Ar-Ge ve Tasarım" konulu seminer verildi.

Naraltın AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktepe tarafından verilen seminere, Beypazarı Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk, Takı Tasarım Bölümü öğrencilerinin yanı sıra öğretim üyeleri katıldı.

Seminerde, Türkiye'de altın sektörü, Ar-Ge ve tasarım konularında bilgi veren Göktepe, seminerin ardından Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin ile birlikte okulun takı tasarım ve gümüş işleme atölyelerini gezdi.

Okullarda ve atölyelerde yetişen gençlerin serbest piyasa ile bir bağ kuramadıklarını söyleyen Göktepe, "Öğrencilerin çalışabilecekleri ortamlarla ilgili seminer verdik. Ben istiyorum ki bu çocuklar, gençler üniversiteyi hem okusunlar hem de bu süreç içinde serbest piyasayı da tanısınlar ve bir bağ kurabilsinler." dedi.

Gençlerin okulda aldığı eğitimin kendisini şaşırttığını da ifade eden Göktepe, okulda donanımın çok iyi olduğunu kaydetti.

Göktepe, "Şirket olarak İç Anadolu Bölgesinin en büyük işleme atölyesine sahibiz. Öğrenciler neredeyse bizim yaptıklarımızı yapabilecek durumda. Bu beni çok şaşırttı. Benim buraya gelmemin en büyük kazancı bu oldu sanırım." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'de Altın Sektörü Ar-Ge ve Tasarım Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement