Türkiye'nin İlk Özel Televizyonlarından Meltem Medya Grup Yeni Frekansında - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin İlk Özel Televizyonlarından Meltem Medya Grup Yeni Frekansında

Türkiye\'nin İlk Özel Televizyonlarından Meltem Medya Grup Yeni Frekansında

İzleyicisine daha iyi daha kaliteli bir yayıncılık sunmak adına yaptığı teknik yatırımlar neticesinde Türksat-4 A’da frekans değişikliğine gitti.

11.09.2015 20:09

İzleyicisine daha iyi daha kaliteli bir yayıncılık sunmak adına yaptığı teknik yatırımlar neticesinde Türksat-4 A'da frekans değişikliğine gitti. Grubun yeni frekansında izleyici Meltem TV, Mesaj TV, Kadırga TV, Sıhhat TV ve Ajans 99'u İzleme fırsatı bulacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan medya grup başkanı Mustafa Uğurlu, "Medyada pek çok alanda ilklere imza atan Meltem Medya Grup yeni frekansında daha kaliteli bir yayıncılığın yanı sıra sürpriz programlar ve yeni yüzleri de izleyicimizle buluşturacağız. Bu arada iki de yeni kanal kurduk. Tematik yayıncılığın öncüsü olarak izleyicimizden gelen talepler doğrultusunda bir sağlık kanalı birde ekonomi kanalı kurduk. İzleyici taleplerinin bizim yayıncılık ilkelerimizde çok önemli bir yeri var. Bu talepler doğrultusunda Türkiye'nin tek yüzde 100 sağlık kanalı olan Sıhhat Tv'yi ve alışıla gelmiş ekonomi kanallarından çok farklı bir ekonomi vizyonu sunacak olan Ajans 99'u izleyicimiz ile buluşturduk" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin İlk Özel Televizyonlarından Meltem Medya Grup Yeni Frekansında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement