Uzman Psikolog Ygs - Lys Sistemini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Uzman Psikolog Ygs - Lys Sistemini Anlattı

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde yer alan Aile Danışma Merkezi tarafından her hafta çarşamba günleri düzenlenen Uzman Psikologlarla "Çarşamba Seminerleri"nin bu haftaki bölümünde Davranış Bilimci Özlem Yılmaz tarafından "Sınav Sistemi" konusu...

07.11.2012 17:37

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde yer alan Aile Danışma Merkezi tarafından her hafta çarşamba günleri düzenlenen Uzman Psikologlarla "Çarşamba Seminerleri"nin bu haftaki bölümünde Davranış Bilimci Özlem Yılmaz tarafından "Sınav Sistemi" konusu işlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde yer alan Aile Danışma Merkezi tarafından her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Uzman Psikologlarla "Çarşamba Seminerleri"nin bu haftaki bölümünde Davranış Bilimci Özlem Yılmaz tarafından "Sınav Sistemi" konulu bir seminer verildi. Yılmaz, öğrencilere YGS-LYS sınav sistemi, yapılan değişiklikler, okul başarı puanının sınavlara etkisi, öğrencilerin hedefledikleri bölüme göre hangi sınava gireceklerinin belirlenmesi konularında bilgiler verdi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminerde, okul bitirme puanlarının önemine dikkat çeken Yılmaz, "Öğrencilerin her zaman için sınavlara önceden, planlı ve programlı hazırlanmaları, beslenmelerine ve uyku düzenine dikkat etmeleri gerekiyor" dedi.

Aile Danışma Merkezi tarafından düzenlenen Uzman Psikologlarla "Çarşamba Seminerleri"nde gelecek hafta da Davranış Bilimci Ayşe Yardımcı tarafından "Çocuklarda ve Gençlerde Ahlak Eğitimi" konusu işlenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uzman Psikolog Ygs - Lys Sistemini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement