Van'da Bayramdaki Bombalı Saldırının Faili 2 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Van'da Bayramdaki Bombalı Saldırının Faili 2 PKK'lı Öldürüldü

Van\'da Bayramdaki Bombalı Saldırının Faili 2 PKK\'lı Öldürüldü

Van'da bayramdaki bombalı saldırının faili 2 PKK'lı öldürüldü (2)ÖLDÜRÜLEN 2 PKK'LI 4 POLİS ŞEHİT ETMİŞTERÖRİSTLER MOTOSİKLETLE KAÇTIPATLAMA ANI ECZANENİN GÜVENLİK KAMERASINDAVan'ın Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Meteoroloji sokağa yapılan operasyonda ölü ele geçirilen 'Cafer' kod adlı PKK'lının Zindan Bor, 'Amed' kod adlı teröristin ise Mehmet Yalçın olduğu belirtildi.

22.09.2016 14:13

Van'da bayramdaki bombalı saldırının faili 2 PKK'lı öldürüldü (2)

ÖLDÜRÜLEN 2 PKK'LI 4 POLİS ŞEHİT ETMİŞ

TERÖRİSTLER MOTOSİKLETLE KAÇTI

PATLAMA ANI ECZANENİN GÜVENLİK KAMERASINDA

Van'ın Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Meteoroloji sokağa yapılan operasyonda ölü ele geçirilen 'Cafer' kod adlı PKK'lının Zindan Bor, 'Amed' kod adlı teröristin ise Mehmet Yalçın olduğu belirtildi. Öldürülen bu teröristlerin Beşyol mevkiindeki bombalı saldırının dışında daha önce de kent merkezinde 2 ayrı bombalı saldırıda 4 polisi şehit ettikleri belirtildi.

TERÖRİSTLER MOTOSİKLETLE KAÇTI

Terörle mücadele ve özel hareket polislerinin ölü olarak ele geçirdiği Zindan Bor ve Mehmet Yalçın'ın Kurban Bayramı'nın 1'inci günü düzenledikleri bombalı saldırının ayrıntıları da ortaya çıktı. Zindan Bor'un bombalı aracı AK Parti ve polis noktasına yakın mesafeye park ettikten sonra kendisini motosikletle bir ara sokakta bekleyen Mehmet Yalçın'ın yanına gittiği ve daha sonra da üzerlerinde taşıdıkları uzaktan kumandalı düzenekle bombalı aracı patlattıkları belirtildi. Teröristler, daha sonra da bindikleri motosikletle kayıplara karışmıştı.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Patlamanın ardından çevredeki görüntüler toplanırken, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici'nin de bizzat yönettiği ekip tarafından soruşturma derinleştirildi. Görüntüleri büyük bir titizlikle inceleyen soruşturma ekibi, adım adım töröristleri takip etmeye başladı. Bu takibin ardından da dün saat 22.00 sarılarında Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Meteoroloji sokakta bulunan 2 katlı eve operasyon yaptı ve teröristler silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.

ÇATIŞMANIN İZLERİ SABAH ORTAYA ÇIKTI

Ölü ele geçirilen 2 PKK'lı teröristin 4 polisi şehit ettikleri ve bombalı saldırıyı düzenledikleri ise parmak izlerinden ortaya çıktı. Eve yapılan operasyonun izleri ise sabah ortaya çıktı. 2 saat boyunca çatışmanı yaşandığı 2 katlı evde hasar meydana gelirken, evin çevresi ve içinde ise detaylı aramalar yapıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Orhan AŞAN-Murat ÇAĞLAR/ VAN (DHA)

===============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Bayramdaki Bombalı Saldırının Faili 2 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement