Yaralı Kişiye Tişörtünü Tampon Yapan Polis Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Yaralı Kişiye Tişörtünü Tampon Yapan Polis Ödüllendirildi

Kilis'te, Suriye'den tarafından atılan roket mermisinin bir camiye isabet edip patlaması sırasında yaralanan bir vatandaşın yarasına tişörtünü tampon yapan polis memuru ödüllendirildi.

26.04.2016 19:01

Kilis'te, Suriye'den tarafından atılan roket mermisinin bir camiye isabet edip patlaması sırasında yaralanan bir vatandaşın yarasına tişörtünü tampon yapan polis memuru ödüllendirildi.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Suriye'den ateşlenen roket mermisinin isabet ettiği Canbolat Tekye Camisi'nde ibadet ederken başından yaralanan vatandaşın başındaki kanamayı durdurmak için üzerindeki tişörtü çıkarıp tampon yapan polis memuru İkram Uysal'ın, altın ve başarı belgesiyle ödüllendirildiği belirtildi.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız tarafından başarı belgesi verildiği aktarılan açıklamada, Uysal'ın aynı zamanda ayın polisi seçildiğini, bu nedenle de çeyrek altın ile ödüllendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, polis memuru Uysal'a, birkaç gün önce başka bir patlamada bir yakınını kaybeden iş adamı Mehmet Evran'ın bir cumhuriyet altını ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Sevengül'ün de bir çeyrek altın hediye ettiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, bir yandan toplumsal olaylara müdahale edilirken, diğer tarafta insanlık gereği böyle sosyal sorumluluk faaliyetleriyle halka polisin gülen yüzünün gösterildiğini vurgulayarak, "Arkadaşımız, hem teşkilatın hem Kilis halkının hem de sosyal ağlardan takip edildiği kadarıyla tüm Türkiye'nin sevgisini ve takdirini kazandı. Bu da bizi mutlu etti." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaralı Kişiye Tişörtünü Tampon Yapan Polis Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement