Yazar Adnan Binyazar 83'üncü Doğum Gününü Gençlerle Kutladı - Son Dakika
Güncel

Yazar Adnan Binyazar 83'üncü Doğum Gününü Gençlerle Kutladı

Yazar Adnan Binyazar 83\'üncü Doğum Gününü Gençlerle Kutladı

Eğitimci Yazar Adnan Binyazar, 83’üncü doğum gününü TED Ankara Koleji öğrencileri ile kutladı.

12.03.2017 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimci Yazar Adnan Binyazar, 83'üncü doğum gününü TED Ankara Koleji öğrencileri ile kutladı.

"Masalını Yitiren Dev" adlı otobiyografik romanı ile tanınan eğitimci, yazar Adnan Binyazar, 83. doğum gününü TED Ankara Koleji öğrencileri ile kutladı. Edebiyatla ilgili bir söyleşi için okula konuk olan Adnan Binyazar, doğum günü pastası ve renkli balonlarla yapılan sürpriz karşısında oldukça duygulandı.

"İnsanın ulaşamayacağı tek yer kendi içidir"

Gençlerle yaptığı söyleşide öykülerinden birinde kullandığı "İnsanın ulaşamayacağı tek yer kendi içidir" cümlesi üzerine ilgili bir sohbet açan yazar, "Hiçbir insan birbirine benzemez. Hayat benzemezliklerin uyumudur. Ardıç ağacı, çama benzemez. Her şey benzemezliklerin armonisidir. Müzik, resim de öyle. Onun için kendinize varın. Her şey sizde; Edebiyat, matematik, bilim her şey kendinizde" dedi.

Öğrencileri, Yunus Emre'den Shakespeare'e, Don Kişot'tan Binbir Gece Masalları'na uzanan edebi bir keşfe çıkaran Binyazar, "Masalını Yitiren Dev" adlı romanında geçen zorlu yaşam öyküsünden bir kesit anlattı. Bu sırada salonda oluşan hüzünlü hava, öğrencilerin doğum günü pastası ve balonlarla yaptıkları sürprizle dağıldı. Binyazar, "Bu doğum günümü hiç unutmayacağım" diyerek mumları üfledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yazar Adnan Binyazar 83'üncü Doğum Gününü Gençlerle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement