Yeni Köprünün Adı Recep Tayyip Erdoğan Oluyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Köprünün Adı Recep Tayyip Erdoğan Oluyor

Ulaştırma Bakanı Elvan, Kahta ile Siverek'i birbirine bağlayan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsüne, "Recep Tayyip Erdoğan" isminin verilmesini düşündüklerini söyledi.

08.01.2015 10:18  Güncelleme: 15:29

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kahta ilçesi ile Şanlıurfa'nın Siverek ilçesini birbirine bağlayan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsünde yaptığı incelemenin ardından Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.

Valilikte onur defterini imzalayan Elvan, gazetecilere ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu.

"VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN TALEBİ SÖZ KONUSU"

Nissibi köprüsünde yaptığı incelemeden sonra vatandaşların köprünün ismi konusunda yoğun talebi bulunduğunu vurgulayan Elvan "Oradaki vatandaşlarımızın köprünün ismi konusunda yoğun bir talebi söz konusu. Özellikle köprüye Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesini ısrarla dile getirdiler. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Eğer kendisinin de uygun görmesi halinde köprüye Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi.

"KÖPRÜNÜN TRAFİĞE AÇILMASIYLA KENT GELİŞECEK"

Nissibi köprünün trafiğe açılmasıyla birlikte, Adıyaman'ın ulaşımda iyi bir konuma geleceğini vurgulayan Elvan, bölge illerini birbirine bağlayacak köprüyle kentin gelişmesi ve ticaretinde önemli bir kavşak haline geleceğine işaret etti.

"ULAŞIM İÇİN GEREKLİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLADIK"

Elvan, bakanlık olarak bölgenin tıkanan tüm damarlarının açılması noktasında, ulaşım ve iletişimde gerekli altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını, bundan sonraki süreçte de bölgenin gelişimine yönelik önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yeni Köprünün Adı Recep Tayyip Erdoğan Oluyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yeni Köprünün Adı Recep Tayyip Erdoğan Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • KOYUNLAR-EŞEKLER: ulan ülkeye bakya ülke eşşekten koyundan geçilmez olmuş artık makarna yemekten koyun olup arpa ezme küsme yulaf yemekten kafalarıda basmaz olmuş çünki eşşek heryerde eşektir bunlar burada işte bak yalakalıktan yazmışlar bunlara ver kömürü makarnayı düdüğü çalsınlar bunlardan başka bişi olmaz bunlar eşşek geldiler dünyaya koyun olarak gidecekler bunlar adam olmaz bunlarda ancak alkışçı yalaka şaklaban vıcık vıcık yağcılık başkada bişi olmaz bunlar harami olarak haramzade olarak acaba hangi Müslümanlığın franksiyonuna bağlılar bunlar insanların önünde din edebiyatı yaparlar köşeyi döndüklerinde n ararsan var bunlar böyleler işte. 15 27 Yanıtla
  • Salim: Asgari ucrete 1 tl zam gelince sevinen zihniyet iste 16 25 Yanıtla
  • Cem: Atatürk'ü silip tayip koyuyorlar dikkat ettiyseniz sanki dünya Savaşı'nı tayip Kazandı 21 11 Yanıtla
  • Tayipci: Kurban olun LAN istemeyen k öpe k ler ismine 7 25 Yanıtla
  • ali: Cok dogru bir karar bende destekliyorum insallah dedikleri gibi rte olsun adam gibi adam yakisir vallahi . . . 7 21 Yanıtla
  • Hafız: Köprüye daha iyi bir isim verilemezdi. Böylece herkes üzerinden geçecek ! 20 8 Yanıtla
  • Vatandaş: Kenan Evren'in ki gibi bir gün bunların hepsi tarihe gömülecek. 22 4 Yanıtla
  • Eskichpli: HELAL OLSUN BENCE ÇOK DOĞRU BİR KARAR. 3 21 Yanıtla
  • Yezdan: Bir o eksikti.. Adına doyamadık ki.. 19 4 Yanıtla
  • ARSLAN: mesela baş yalaka mehmet metiner in ismide konabilir. . . 20 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement