Yılan Şeklindeki Biber Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Yılan Şeklindeki Biber Şaşırttı

Yılan Şeklindeki Biber Şaşırttı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan bir vatandaşın, pazardan aldığı biberler arasında, dili, gözleri ve şekliyle yılana benzeyen bir biber çıkması, şaşkınlık yarattı.

21.07.2014 16:23  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde yaşayan bir vatandaşın, pazardan aldığı biberler arasında, dili, gözleri ve şekliyle tıpkı yılana benzeyen bir biber çıkması, şaşkınlık yarattı.

Silopi'de yaşayan Metin Soysal, bugün evin ihtiyacını karşılamak üzere gittiği pazardan aldığı sebzelerle eve döndü. Sebzeleri mutfaktaki dolaba yerleştirmeye başlayan Soysal, arasında yılana benzeyen bir biberi görünce büyük şaşakınlık yaşadı. Daha sonra şaşkınlığı üzerinden atan Soysal, biberi aile bireylerine, akrabalarına ve komşularına gösterdi. Yılan şeklindeki biber haberinin duyulması üzerine halkın evine akın ettiğini belirten Soysal, Yeğenimle birlikte alışverişe çıktık. Manava giderek sebze aldık. Önceden farkına varmadık. Sonradan eve gittiğimizde böyle bir biber ile karşılaştık. Aynı yılana benziyor. Gözleri ve dili var. Ağzı da aynı yılan gibi açık. Şaşırdık bu duruma. Bozulmaması için bu biberi derin dondurucuda saklayacağım dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılan Şeklindeki Biber Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement