Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Mardin'de 1 kilogram 957 gram esrar ele geçirildi, 6 kişi tutuklandı.

03.06.2015 16:10

Mardin'de 1 kilogram 957 gram esrar ele geçirildi, 6 kişi tutuklandı.

Kızıltepe-Mardin karayolu ile polisevi önündeki kontrol noktalarında durumundan şüphelenilerek durdurulan iki araçtaki aramada 1 kilogram 957 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan F.S, F.A, S.Y, E.D, N.A. ve Y.Ö, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bulanık'ta arazi kavgası: 1 yaralı

Bulanık'ta arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı.

Bulanık'a bağlı Yoncalı beldesindeki tarlasında çalışan Beşir Balıkçı ile İzzet A. arasında tarla sınırı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine İzzet A, tabancayla Balıkçı'yı yaraladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Bulanık Devlet Hastanesine kaldırılan Balıkçı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından kaçan İzzet A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kanepeden düşen bebek öldü

Vezirköprü ilçesinde kanepeden düştüğü iddia edilen bebek hayatını kaybetti.

Boğa Mahallesi'nde babaannesinin baktığı 9 aylık Bahar Nacak, evdeki kanepeden düştüğü gerekçesiyle Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada öldüğü belirlenen bebeğin cenazesi otopsi için Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Minibüs hediye edildiği gün çalındı

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübüne hediye edildiği gün çalınan minibüs, motosikletçilerin çabalarıyla Aydın'ın Söke ilçesinde polis tarafından bulundu.

Kulüp Başkanı Özgür Candar, kulüp ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bir iş adamı tarafından yaklaşık 60 bin liralık minibüs hediye edildiğini söyledi.

Aynı gün akşam evine giren hırsız ya da hırsızların, aracın anahtarları ile bilgisayarı çaldığını anlatan Candar, "Anahtarla da minibüsü çalıp götürüyorlar. Hemen durumu motosikletçi arkadaşlarımıza bildirdik. Önce Manisa sonra İzmir'in Karşıyaka ilçesinde görüldü. Biz de polisleri bu şekilde yönlendirdik ama bulunamadı" dedi.

Bir motosikletçi arkadaşının minibüsü Söke'de gördüğünü söylemesi üzerine durumu polise bildirdiklerini dile getiren Candar, "Polis, aracı terk edilmiş buldu. Kapıları kilitliydi. Parmak izi çalışması yapıldı. Hırsız ya da hırsızların yakalanmasına çalışılıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement