Açlıktan Gözü Dönen Kadın Dehşet Saçtı - Son Dakika
Komik - İlginç

Açlıktan Gözü Dönen Kadın Dehşet Saçtı

Açlıktan Gözü Dönen Kadın Dehşet Saçtı

Aç kadın, kendisine yemek yapmayan sevgilisini önce darp etti sonra bıçakladı.

18.08.2017 13:26  Güncelleme: 13:27

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nashville şehrinde yaşayan Stranesha Buford, 29 yaşında genç bir kadın. Eski erkek arkadaşıyla görüşmeye karar vermesiyle gelişen olaylar oldukça inanılmaz.

Stranesha Buford, eskiden sevgili olan ve ayrıldıktan sonra da görüşmeye devam ettiği genç adamla bir akşam yemeği yemek istiyor ve ondan kendisi akşam yemeği yapmasını istiyor.Akşam olup da ikili bir araya geldiğinde, Stranesha Buford, eski erkek arkadaşının ona yemek hazırlamadığını görüyor. "Açlıktan gözü dönmek" deyimini neredeyse birebir yaşatan bu kadın, önce eline bir bardak alıyor ve genç adamı darp ediyor. Bu bardak darbesinden kurtulan adamsa ne yazık ki çok daha kötü bir sürprizle karşılaşıyor.

Buford, sinirini alamamış olacak ki bardağın ardından bir de mutfak bıçağını eline geçiriyor ve genç adamı sırtından bıçaklıyor. Arkasından bıçak darbeleri alan adam, bir yakını yardıma gelene dek bu şekilde durmak zorunda kaldığını da ekliyor.

Bu trajik olayların ardından neyse ki genç adam hayatta kalıyor. Tüm bunları çok aç olduğu için bir anlık kızgınlıkla yaptığını iddia eden Stranesha Buford isimli genç kadın, öldürücü silahla saldırı suçundan yargılanıyor.

Son Dakika Komik - İlginç Açlıktan Gözü Dönen Kadın Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement