Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Cüneyt Ergün, Beyler?, Oldıes But Gorgeous ve Ayhan Sicimoğlu & Latın All Stars bu hafta Ghetto'da

03.01.2012 10:26  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada "Bilinmeyen Saati Uygulaması" adlı şarksıyla 10 milyon tıklama sayısına ulaşan Cüneyt Ergün, Ocak ayında GHETTO sahnesine çıkacak genç isimlerden biri. Aynı zamanda müzik öğretmeni olan Cüneyt Ergün ilk bestelerini lise yıllarında ortaya çıkardı. Henüz albüm yayınlamadan internet üzerinden geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cüneyt Ergün, yazdığı denemeler ve şiirlerden oluşan 'Yerçekimsiz Söylemler Kılavuzu' adlı kitabını da yakın zaman içinde edebiyat sevenlerin beğenisine sunacak.

Etkinlik: Cüneyt Ergün

Tarih: 4 Ocak Çarşamba

Saat: 21:30

Ücret: 15 TL - 20 TL

BEYLER?

Haziran 2011'de kurulan Beyler?, 5 Ocak akşamı GHETTO'da sahne alarak "Beyler? Lansman Konseri" adı altında müzik severlerin karşısına çıkıyor. Türkiye'de rock müziğin bayrağını, özgünlükleri, samimiyetleri ve enerjileriyle daha ileriye taşımak isteyen topluluk , büyük bir heyecanla sizi 5 Ocak akşamı kendi besteleri ve yorumladıkları parçaların olduğu bu geceye davet ediyor.

Etkinlik: Beyler?

Tarih: 5 Ocak Perşembe

Saat: 21:30

Ücret: 15 TL - 20 TL

Vokal: Can Köymen

Gitar: Can Saçkan

Gitar: Emre Günay

Bass Gitar: Mikail Özgüneş

Bateri: Can Koçak

OLDİES BUT GORGEOUS GHETTO'DA BAŞLIYOR

Yaptığı farklı farklı işlerin yanında radyoculuk hayatında 20. senesini kutlamaya hazırlanan Levent Erim, gençliğinde vazgeçemediği klasiklerden oluşan dj performansıyla 6 Ocak Cuma gecesi GHETTO sahnesinde sizlerle.

Levent Erim'in süpriz konukları ile paylaşacağı Dj kabini, tek gecelik bir şova dönüşecek.

Dönemin görsellerinden ve videolarından hazırlanan VJ performansı ve nostaljinin, klasiklerin kısacası 80'ler ve 90'ların dayanılmaz cazibesiyle geçecek olan Oldies But Gorgeous'a tüm eğlenmeyi hak edenler davetlidir.

Etkinlik: Oldies But Gorgeous

Tarih: 6 Ocak Cuma

Saat: 22:30

Ücret: 25 TL

BİR GHETTO KLASİĞİ: AYHAN SİCİMOĞLU & LATİN ALL STAR

Yeni albümünü "En Estambul" adıyla yayınlayan Ayhan Sicimoğlu her ay klasikleşen GHETTO performansını, 7 Ocak akşamı gerçekleştirecek. Sicimoğlu, yol arkadaşları Latin All Stars ile 7 Ocak akşamı yine Latin ritimlerine eşlik etmeden yerinizde duramayacağınız bir geceye davet ediyor sizi. Hayat enerjisi, renkli bir performans, tutku, her zaman olduğu gibi yine GHETTO'da ritimle buluşacak.

Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tarih: 7 Ocak Cumartesi

Saat: 23:30

Ücret: 30 TL – 40 TL – 85 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement