"10 milyon liram olsa müziği bırakırım" diyen İrem Derici'ye para yağdı - Son Dakika
Magazin

"10 milyon liram olsa müziği bırakırım" diyen İrem Derici'ye para yağdı

Karantinada olan İrem Derici, katıldığı bir canlı yayında "10 milyon liram olsa müziği bırakırım" dedi. Bu sözleriyle herkesi şaşırtan İrem Derici'nin hesabına kısa sürede para yağdı. Para akışından dolayı telefonu kilitlenen şarkıcı, gelen paraları sokak hayvanları için kullanmaya karar verdi.

28.05.2020 12:18

Söylediği ve yaptığı her şeyle gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sorularını yanıtlarken 10 milyon lirası olursa mesleği bırakacağını söyledi. Bu sözleriyle olay yaratan Derici'ye kısa sürede para yağdı.

"IBAN VEREYİM, PARA YOLLASINLAR"

İrem Derici, önceki akşam Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk oldu. Derici'ye, "10 milyon liram olsa müziği bırakırım" sözleri hatırlatıldı. Bunun üzerine konuşan Derici, "Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım" diyerek hesap numarasını verdi.

PARA AKIŞINDAN TELEFONU KİLİTLENDİ

Derici, yayını izleyenlerin hesabına para göndermeye başlaması üzerine yaşadığı şaşkınlığı "Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?" sözleriyle dile getirdi. Şarkıcı daha sonra şaka yaptığını belirterek, hesabına gelen paraları sokak hayvanları yararına bağışlayacağını açıkladı.

"10 milyon liram olsa müziği bırakırım" diyen İrem Derici\'ye para yağdı

Son Dakika Magazin '10 milyon liram olsa müziği bırakırım' diyen İrem Derici'ye para yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • ...: Ya işte millet parayı verip seni görmek istemiyor 29 2 Yanıtla
  • Fatko: Ulan bu millet acaip...biz kolonya bulamadık.3 ay geceici işler kapandı.evde 83 yaşındaki annemle kara kara düşünüyoruz...bu kadına para akiyor.bazen hırsızlara ve dolandırıcılara lafım.olmuyor.cunku bu millet hakediyor.yardim.edilecek yere edilmiyor.irem kimdir yahuuuu kim 27 1 Yanıtla
  • Aysel: yeterki müziği bırak, sana o parayı toplarız. 25 1 Yanıtla
    ALİ : Aysel banada topla bende işi bırakayım 0 0
  • İskender Bey: Sokak çocuklarını kazanmaya harcasan!!!! 23 0 Yanıtla
    Harbi: Gerçekten hayvan sevgisi insan sevgisini bastırmış yazık. 7 0
  • VATAN: BU KİM NE HALLERE KALDIK YA. 19 1 Yanıtla
  • Yazık: Asla ama asla hayvan sevmeyen biri değilim hatta evde dünya tatlısı bir kedim var ama neden bu göz önündekiler yada toplum duyarlılığı kasanlar bir para buldu mu hayvanlardan bahsediyor. Çoğu belediye ve benim gibi hayvanseverler zaten kimseye belli etmeden bakıyoruz hayvanlara. Birde evsizlere düşkünlere bakabilmek var. Neden bu tarz hayırlar özenddirilmiyor da hayvanlar deniliyor anlamış değilim. Bbir yetim, bir öksüz sevindirmekte iyi birşey sevgili göz önündekiler. Sen neden yapmıyormusun diye art niyetli düşünen olursa çok şükür Rabbime ben hayvanlar içinde insanlar içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 18 2 Yanıtla
  • Feryal: Böyle şaka olmaz, söz sözdür-:) paraları geri iade etsin 16 1 Yanıtla
    Hakan: Dogru diyorsunuz 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement