Ajda Pekkan Bacakları İçin Açtığı Davayı Kazandı - Son Dakika
Magazin

Ajda Pekkan Bacakları İçin Açtığı Davayı Kazandı

Ajda Pekkan Bacakları İçin Açtığı Davayı Kazandı

Ünlü şarkıcı, bronzlaştırıcı sprey afişlerinde bacaklarının fotoğrafını izinsiz kullanan şirketlere açtığı tazminat davasını kazandı.

29.01.2015 09:34  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajda Pekkan bir konser alanında fotoğraflarını çekerek bronzlaştırıcı krem reklamında kullananlara açtığı davayı kazandı. Mahkeme, sanatçıya 55 bin TL tazminat ödenmesine karar verdi.

FOTOĞRAFLAR YASAKLANDI

Bronzlaştırıcı sprey afişlerinde fotoğraflarının izinsiz kullanıldığı için iki eczane, bir internet sitesi ve bir kozmoklinik şirketine açtığı tazminat davası sonuçlandı.

Fotoğraflarının ve adının izinsiz kullanıldığını belirten Ajda Pekkan, 300 bin liralık tazminat davası açtı. 5 yıldır süren davayı karara bağlayan mahkeme sanatçının fotoğraflarının eczanelerde ve internet sitesinde kullanılmasını yasakladı.

BACAKLARA 55 BİN TL

Mahkeme, ayrıca 45 bin lira izinsiz kullanım bedeli ve 10 bin lira manevi tazminat olmak üzere toplam 55 bin liranın sanatçıya ödenmesine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ajda Pekkan Bacakları İçin Açtığı Davayı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ova: Bunadin artik gide evinde gunahlarin icintabbine dua et hep boyle kalmican obur dunyanda var 2 0 Yanıtla
  • Anesq: Bunlar hassas konular. Reklam isinde kullandiginiz materyalin ne olursa olsun telif hakkinin sizde olmasi gerekiyor. Yoksa reklam sirketleri bosuna mi milyonlar akitarak sanatcilara para oduyor? Siz hic "reklam yuzu" olmak dye birsey duymadiniz mi? Kadin hakli, bilip bilmeden konusmayin. 0 0 Yanıtla

Advertisement