Böylesi hiç yakışmadı! Acun Ilıcalı sorusuna sinirlenen Erkan Petekkaya sinirini muhabirden çıkardı - Son Dakika
Magazin

Böylesi hiç yakışmadı! Acun Ilıcalı sorusuna sinirlenen Erkan Petekkaya sinirini muhabirden çıkardı

TV8'de yayınlan bir törende Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesinin ardından sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya ağır eleştirilerde bulunan Erkan Petekkaya, daha sonra paylaşımını silmişti. Önceki gün bir film galasına katılan Petekkaya, bir muhabirin Acun Ilıcalı ile ilgili bir soru sorması üzerine sinirlenerek muhabire "O mikrofonu alır sana ne yaparım biliyor musun?" dedi.

17.07.2021 15:32  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan bir ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesini eleştiren Erkan Petekkaya, gündem olmuştu.

ACUN ILICALI'YA VERYANSIN ETMİŞTİ

Aynı dönemde TV8'deki Kırmızı Oda dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine ateş püskürmüş, sosyal medya hesabından "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

"O MİKROFONU ALIR SANA NE YAPARIM BİLİYOR MUSUN?"

Petekkaya bu açıklamalarının ardından diziye veda etmişti. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen "Şafak Vakti" filminin galasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Petekkaya, bir muhabirin "Acun Beyi eleştirmiştiniz. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine sinirlendi.

Muhabire "O mikrofonu alır sana ne yaparım biliyor musun?" diyen ünlü oyuncunun sözleri tepki çekti.

Böylesi hiç yakışmadı! Acun Ilıcalı sorusuna sinirlenen Erkan Petekkaya sinirini muhabirden çıkardı

Son Dakika Magazin Böylesi hiç yakışmadı! Acun Ilıcalı sorusuna sinirlenen Erkan Petekkaya sinirini muhabirden çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Obje Fokus: Erkan Petekkaya SEVİLİYORSUN 75 20 Yanıtla
  • Emre Sivri: Gamazin emekçisi adamın hassas olduğu konuyu öyle bir törende sorarsa o şekilde cevap almasıda doğal. Gazetecı demek insanların hassas olduğu şeyleri olmadık yerde sormak veya teşmek değildir. Magazin gazeteciliği de bir nevi özel hayata müdahale değilmi zaten. 77 11 Yanıtla

Advertisement