Ceceli, Lösemi Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Magazin

Ceceli, Lösemi Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi

Mersin'de sahneye çıkan Mustafa Ceceli, kendisiyle şarkı söylemek isteyen lösemi hastası 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram'ın hayalini gerçekleştirdi.

18.06.2017 18:13  Güncelleme: 19:35

Mersin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Mustafa Ceceli, lösemi hastası hayranı 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram ile sahnede buluşarak, küçük kızın hayalini gerçekleştirdi.

KÜÇÜK HAYRANIYLA SAHNEDE BİR ARAYA GELDİ

3 yıldır lösemi hastası olduğu için kemoterapi tedavisi gören ve büyük bir Mustafa Ceceli hayranı olan 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram'ın en büyük hayalini Mersin Büyükşehir Belediyesi gerçeğe dönüştürdü. Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli'nin hayranı olan Bengül'ün en büyük hayalinin Ceceli'yi görmek ve onunla şarkı söylemek olduğunu duyunca harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, küçük kızı Mustafa Ceceli ile bir araya getirdi.

Ceceli, <a class='keyword-sd' href='/losemi-2/' title='Lösemi'>Lösemi</a> Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi

GÜL RENGİ ŞARKISINI DİLE GETİRDİ

Konser esnasında sahneye çıkarak Mustafa Ceceli ile tanışan Bengül, hayranı olduğu sanatçıyı yakından görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. Birlikte 'Gül rengi' şarkısını seslendiren ikili, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. Hayranı olduğu sanatçıya sıkı sıkı sarılan Bengül Kader Bayram'ın yaşadığı mutluluk ise izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Ceceli, Lösemi Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kızlarının en büyük hayalinin gerçekleştiğini ve yaşadığı mutluluğun dünyalara bedel olduğunu söyleyen anne Meliha Bayram ve baba Duran Bayram ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a kızlarının bu hayalini yerine getirmesine vesile olduğu için teşekkür ettiler.

Ceceli, Lösemi Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi

Ceceli, Lösemi Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ceceli, Lösemi Hastası Küçük Hayranın Hayalini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement