Çılgın Dersane 3 Kamera Arkası - Son Dakika
Magazin

Çılgın Dersane 3 Kamera Arkası

Çılgın Dersane 3 Kamera Arkası

'Çılgın Dersane 3'ün başrol oyuncuları Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel ve Okan Karacan serinin üçüncü filminde de yine maceradan maceraya koşacak.

31.12.2013 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalabalık bir genç oyuncu kadrosunun yer aldığı filmde dans, müzik, eğlence, aşk içeren bir hikaye yer alıyor.

Çekimler sırasında çok eğlendiklerini söyleyen Duygu Çetinkaya, "Hem tatil hem de iş bir arada oldu. Ben de vizyonu iple çekiyorum. Biz eğlendik, izleyicinin de eğlenmesini umuyoruz" dedi.

Film için 15 kilo veren Paşhan Yılmazel, Çılgın Dersane serisinin ilkinde ve ikincisindeki görüntüsüne kavuşabilmek için çekimlerden önce sıkı bir rejime girdi.
Bu motivasyonla formuna da kavuştuğunu belirten Yılmazel, yılbaşı eğlencesine doyamayanları filme gitmeye davet etti.

Filmde 'Doktor' lakabıyla yer alan Okan Karacan ise yanından hiç ayırmadığı 'İskelet'iyle arkadaş olduklarını söyledi. Sibel Tüzün ve Mustafa Topaloğlu'nun konuk oyuncu olarak yer aldığı filmin diğer oyuncu kadrosunda Ozan Aydemir, Zeynep Aktuğ, Merve Uçer, Buket Kahraman, Yeşim Taşdelen, Boğaç Aksoy, Alican Uğur ve Ozan Güler yer alıyor.

Aksoy Film'in yapımcılığında, 17 Ocak Cuma günü beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturdu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Çılgın Dersane 3 Kamera Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ait: Gençlerimize kötü örnek olan bu tür filmlerin yasaklanması lazım... 79 18 Yanıtla
  • MAZLUM: DERSHANELERİN NEDEN KAPATILMAK İSTENDİĞİ BELLİ OLDU.. BAKSANIZA BÖYLE DERSHANE DOSTLAR BAŞINA :)) 21 6 Yanıtla
  • burak çetinkaya: Galayı kazandım :)) 1 1 Yanıtla

Advertisement