Ece Erken 'Uçar' Soyadını Sildi, Tepki Gelince Yeniden Yazdı - Son Dakika
Magazin

Ece Erken 'Uçar' Soyadını Sildi, Tepki Gelince Yeniden Yazdı

Ece Erken \'Uçar\' Soyadını Sildi, Tepki Gelince Yeniden Yazdı

Kısa süre önce doğum yapan ünlü sunucu Instagram'da evlilik soyadı olan Uçar'ı isim bölümünden çıkardı. Erken, kısa sürede birçok eleştiri alınca Uçar'ı yeniden ekledi.

09.06.2015 09:19  Güncelleme: 19:37

Kısa bir süre önce anne olan sempatik sunucu Ece Erken, eşinin 'Uçar' soyadını sildi. Erken, kısa sürede birçok eleştiri alınca Uçar'ı yeniden ekledi.

EVLİLİKLERİNDE SORUN MU VAR?

Ece Erken, Instagram'da evlilik soyadı olan Uçar'ı isim bölümünden çıkardı. Bu hareketi, eşi Serkan Uçar'la evliliğinde sorunlar olduğu iddialarını beraberinde getirdi. Erken, bunun üzerine "Erken'i de sildim, fazla merak iyi değildir." diye açıklama yazdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ece Erken 'Uçar' Soyadını Sildi, Tepki Gelince Yeniden Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • kimbilir: haber mi lann bu 15 1 Yanıtla
  • Birdost: Banane ulen umrumda olmaz soyisminden banane seni takip eden avellere acıyorum 12 0 Yanıtla
  • vatandaş: nedense ece erken diyince aklıma erdal acarın parasını yiyen insan geliyor aklıma 12 0 Yanıtla
  • kimbilir: haber mi lansmanını bu 9 1 Yanıtla
  • AKP CHP MHP HDP DUYUN SESİMİZİ: E -MAİL KAMPANYASI hadi türkiyem oyuna sahip çık. 10 milyon asgari ücretli 10 milyon emekli ve kayıtlı kayıtsız milyon sayıda işçi..AÇLIK sınırı ortada İşsizlik yoksulluk,yolsuzluk,İSRAF vergi adaleti,hukuk ve adalet sisteminin AB derecesinde bağımsızlığı olmalı.ihtiyaca göre üniversite bölümleri alımı olmalı ve yükselen bir TARIM TARIM ve tohum geliştirmek tek çaremiz böylece halka ucuz gıda ulaşmalı..Gelire göre vergi alınmalı.asgari ücret açlık sınırından az olmamalı.taşerona verip ihaleyi çalışan kaderine terk edilmemeli ucuz köle olacağımıza devlet işletsin.paramız bize dönsün bundan sonra kim savunursa oyumuz ona..bunları ölçüt almalıyız.ölçütümüz bu olmalı seçmen arkadaşlar .vekiller siz 4 yılda emeklisiniz arkadaşlar TÜM YENİ DÖNEM VEKİLLERE email atalım kürsüye çıkıp birşey söylesinler seçildikleri memlekete sorunlarını konuşsunlar koltukta uyumasınlar doğayı ve insanı düşünen vekiller istiyoruz diyelim .topluca E-MAİL yağdıralım.dilekçeler yazalım.hizmet için geldik diyorlar tümü görelim destek verin arkadaşlar paylaşın TÜRKİYE hepimizin 8 0 Yanıtla
  • fehmi fehomca: Böyle haber olamaz 6 0 Yanıtla
  • Hicabi: Sen nerden biliyon gevşek oldugunu kalite kontrol 2 2 Yanıtla
  • ömer adaleti: aman ne kadar çok önemli 1 0 Yanıtla

Advertisement