Evrim Arka Kapıdan Kaçtı! - Son Dakika
Magazin

Evrim Arka Kapıdan Kaçtı!

Evrim Arka Kapıdan Kaçtı!

Aşkın Nur Yengi'yle yollarını ayırma kararı alan Haluk Bilginer, adının birlikte anıldığı Evrim Alasya ile buluştu.

01.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşkın Nur Yengi'yle yollarını ayırma kararı alan Haluk Bilginer, adının birlikte anıldığı Evrim Alasya ile buluştu. Bu sırada ikiliyi görüntülemek isteyen gazetecilere görevliler tarafından su atıldı.

KAFEDE SOHBET ETTİLER

Haluk Bilginer, "Hayatımızı ayırma kararı aldık" dediği eşi Aşkın Nur Yengi'yi Londra'da bırakıp Türkiye'ye döndü. Bilginer'in Türkiye'ye döner dönmez yaptığı ilk iş ise Evrim Alasya ile buluşmak oldu.

Ünlü oyuncu önceki akşam Oyun Atölyesi'nde 'Antonius ile Kleopatra' oyununu sergilemek için sahnedeydi. Oyunun ardından tiyatronun kafesinde, adının birlikte anıldığı oyuncu Evrim Alasya ile 3 saate yakın sohbet eden Bilginer, gazeteciler tarafından yakalandığından habersizdi.

"BEN O TOPLARA GİRMEM"

Ünlü aktörün içeriden ikinci çıkışı olaylı oldu. Mekân çalışanlarından biri görüntülenmesini engellemek için Bilginer'i saklamaya çalıştı, bir diğeri de muhabirlere su fırlattı. Gazetecilerin tepkisiyle karşılaşan çalışanlar, daha sonra ön kapıyı kilitleyip Evrim Alasya'yı arka kapıdan çıkardı.

6 yıllık eşi Aşkın Nur Yengi ile 'özel hayatlarını ayırdıklarını' duyuran Haluk Bilginer, sessizliğe büründü. Londra'dan dönen oyuncu, ayrılık hakkında soru sormak isteyen muhabirleri geri çevirdi: "Ben o toplara girmem."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Evrim Arka Kapıdan Kaçtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement