Muhteşem Brad! - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Brad!

Muhteşem Brad!

Muhteşem Yüzyıl yeni sezonda Hollywood transferlerinin peşinde. Listenin başındaysa Brad Pitt var.

08.07.2012 12:12  Güncelleme: 12:11

Muhteşem Yüzyıl yeni sezonda Hollywood transferlerinin peşinde. Listenin başındaysa Brad Pitt var.

Sabah gazetesinden Yüksel Aytuğ'un haberine göre iddianın kaynağı, yapım şirketi. Buna göre Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer alacak. Bunun için yapım şirketi TİM'S Production, temaslara başlamış, detaylar üzerinde konuşuluyormuş. Pitt, Kanuni'nin büyük bir savaşta karşı karşıya geleceği düşman ordusunun komutanı olacakmış.

İLK AĞIZDAN BİLGİ

Şirket çevresinden aldığı bu duyumları TİM'S Production'ın patronu Timur Savcı'ya soran Aytuğ, iddianın reddedilmediğini belirtiyor.

Savcı'nın, Aytuğ'a verdiği cevap şöyle:

"Aslında tek başına Brad Pitt demeyelim. Çok büyük ve uluslararası bir projeye imza atmak üzereyiz. Uluslararası çapta bir hamle olacak. Çünkü sadece ülkemizde değil yurt dışında da dizimiz çok büyük bir ilgi çekiyor. Bunu yakın zamanda büyük bir lansman ile tanıtmaya hazırlanıyoruz. Projemiz olgunlaştığında sizinle paylaşacağım, merak etmeyin..."

ERGENÇ VE PITT KARŞI KARŞIYA

Eğer görüşmeler olumlu sonuç verir ve Timur Savcı'nın da doğruladığı iddialar, gerçekleşirse Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç'in de dünya starı Brad Pitt'le karşılıklı bir sahnesi olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement