Simge Tertemiz Trafikte Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Magazin

Simge Tertemiz Trafikte Saldırıya Uğradı

Simge Tertemiz Trafikte Saldırıya Uğradı

Yaşadığı olayı Twitter'dan duyuran Tertemiz, "Üzerime yürüdüler. Annem de arabadan indi. İtme-kakma, hırpalama şeklinde bir olay yaşadık." dedi.

24.04.2014 14:50  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simge Tertemiz dün içinde çocuğu ve annesinin de bulunduğu otomobilinde trafikte seyrederken saldırıya uğradığını iddia etti.Simge Tertemiz karakola gidip şikayetçi oldu. 

TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Tertemiz, yaşadıklarını Twitter sayfasına şöyle yazdı: "23 Nisan sonrası çocuğum ve annemle vakit geçirdikten sonra eve dönerken trafikte bir beyefendiyle ışıklarda tartışma yaşadık. Ertesinde olay büyüdü. Ben kendisine hiçbir şey söylememiştim. Trafikle ilgili bir uyarıda bulundum camı indirip hayli ağır bir küfürde bulundu. Sonra benzin istasyonunda durduk. 2-3 kişi arabadan indi. Ben de 'Ne oluyor?' diye sormak ve kendimi ifade etmek için arabadan indim. Üzerime yürüdüler. Arabadaki annem de arabadan indi. İtme-kakma, hırpalama şeklinde bir olay yaşadık. Etraftaki kimse de müdahale edip ayırmadı. Karakolda ifademizi verdik, gülerek ayrıldık. Hak yerini bulacak eminim."



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Simge Tertemiz Trafikte Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kenan cenk: çok güzel kadınsın . insanın içi gidiyor 4 19 Yanıtla
  • iconkipkirli: kaşar yaa tuvaleti gelse twitter'a yazıp paylaşacak sanki çok merak ediyoduk erinmeden yazmış ya nevar ne yok :) 15 2 Yanıtla

Advertisement