Tarkan Sitem Etti: Pınar Dilek Yazınca Kızıyorum - Son Dakika
Magazin

Tarkan Sitem Etti: Pınar Dilek Yazınca Kızıyorum

Eşiyle birlikte ilk kez röportaj veren Megastar Tarkan, "Eşim artık Pınar Tevetoğlu. Pınar Dilek yazıldığını görünce çok kızıyorum" sözleriyle basın mensuplarına sitem etti.

10.09.2016 16:00  Güncelleme: 16:02

Megastar Tarkan Harbiye Açıkhava Sahne'sindeki 'Tarkan Zamanı' sloganıyla başlayan konser maratonuna devam ediyor. Tarkan'ı eşi Pınar Tevetoğlu yalnız bırakmıyor. 43 yaşındaki sanatçı 10,11 Eylül tarihlerinde vereceği iki konserle maratonu noktalayacak.

2 SAAT KALDILAR

Dün akşamki konser sonrası Beşiktaş Akaretler'de bulunan bir restoranda yemek yiyen Tarkan-Pınar Tevetoğlu çifti mekanda yaklaşık iki saat kaldı. Mekandan el ele çıkan çift çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.


"AMAN AİLESİ DUYMASIN"

İlk kez eşi ile birlikte röportaj veren Megastar, "Evliliğim çok güzel gidiyor. Hatta evlilik bana yaradı. Biz aslında 5 yıldır birlikteyiz. Ama Pınar'ın babası bilmiyor. Aman ailesi duymasın. Bize kızmasınlar sonra" dedi.

"PINAR DİLEK YAZILDIĞINI GÖRÜNCE..."

Basın mensuplarına karşı bir sitemini de dile getiren Tarkan, "Bu arada eşimle ilgili haberle çıktığında, ismi Pınar Dilek diye yazılıyor. Eşim artık Pınar Tevetoğlu. Pınar Dilek yazıldığını görünce çok kızıyorum." diye konuştu.


"ÇOCUĞUMUZUN OLMASINI ÇOK İSTİYORUZ"

Eşi Pınar Tevetoğlu'nun gazetelerde çıkan hamilelik haberlerine de açıklık getiren Megastar, "Eşim yazıldığı gibi hamile değil. Pınar yemekleri çok güzel yapıyor. Evde birlikte çok güzel yemekler yapıyoruz. Bu yüzden ikimizde biraz kilo aldık. Ama bir çocuğumuzun olmasını tabii ki çok istiyoruz" dedi.



Tarkan Sitem Etti: Pınar Dilek Yazınca Kızıyorum

Son Dakika Magazin Tarkan Sitem Etti: Pınar Dilek Yazınca Kızıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement