Tolgahan Sayışman Namaza Başladı - Son Dakika
Magazin

Tolgahan Sayışman Namaza Başladı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

28.11.2012 12:03  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz aylarında umreye giden Tolgahan Sayışman namaz kıldığını söyledi. Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, Kenan Erçetingöz 'le Yüz Yüze'de samimi açıklamalarda bulundu.

Ailesiyle beraber Umre'ye gittiğini söyleyen Sayışman, "Elimden geldiğince dini inançlarımı yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.

İnanç ve maneviyatın önemli olduğunu söyleyen Sayışman "Bu konuları konuşmayı sevmiyorum" dedi. Ünlü oyuncu Sayışman, Kenan Erçetingöz'ün "Namaz kılıyor musun" sorusuna ise "Evet kılıyorum" cevabını verdi.

İŞTE O ÜNLÜLER

Son yıllarda namaz kıldığını açıklayan ünlüler arasında Yok Böyle Dans, Survivor gibi yarışmalarda boy gösteren ünlü model Almeda, İvana Sert, Athena Gökhan, Seren Serengil, Murat Göğebakan gibi başka isimler de var.

Ünlüler namaza başlama hikayalerini şöyle anlatıyor:

TOLGAHAN SAYIŞMAN: NAMAZ KILIYORUM

Geçtiğimiz aylarda umreye giden Tolgahan Sayışman katıldığı Kenan Erçetingözle Yüz yüze programında "Elimden geldiğince dini inançlarımı yerine getirmeye çalışıyorum" dedi. İnanç ve maneviyatın önemli olduğunu söyleyen Sayışman "Bu konuları konuşmayı sevmiyorum" dedi. Yakışıklı oyuncu Sayışman, Kenan Erçetingöz'ün "Namaz kılıyor musun" sorusuna ise "Evet kılıyorum" cevabını verdi.

SEREN SERENGİL: NAMAZI BIRAKTIĞIMDA BAŞIMA KÖTÜ OLAYLAR GELİYOR

Eşimden ayrıldığım dönemlerde oldukça zor günler geçirdim. Bu yüzden namaz kılmaya başladım. Kendimi o kadar iyi hissediyordum ki, her işim yolunda gidiyordu. İşlerimden dolayı namazı bıraktım ama sonra başıma kötü olaylar gelmeye başladı. Artık bıraktığım namazıma yeniden başlıyorum. Namaz kıldığım zamanlar kendimi çok daha iyi hissediyorum.'

ATHENA GÖKHAN: BUNLAR ÇOK HASSAS KONULAR

Athena Grubu'nun aykırı solisti önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökhan Özoğuz namaz kılmasıyla ilgili ''Bunlar çok hassas konular bu konulardan rant sağlıyor denilmesinden, olayların farklı yöne çekilmesinden korktuğumdan bir yorum yapmak istemiyorum. Dini inanç sonuç itibariyle herkesin iyiliği de kötülüğü de kendinedir" demişti

MURAT GÖĞEBAKAN: YARADAN'IN YASAK ETTİĞİ HER ŞEYDEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUM

Yaradanın yasak ettiği hiçbir şeyi yapmamaya, hiçbir şeye dokunmamaya çalışıyorum. Adana'da dergah eğitimi aldım. Namaz kıldığımı müziğe ilk başladığım yıllarda açıklamıştım.

IVANA SERT: MÜSLÜMAN OLMADIM AMA NAMAZ KILIYORUM

İvana Sert "Müslüman oldunuz mu?" sorusuna "Tam olarak değil. Kuran okuyorum. Bir anda, bir günde Müslüman olamazsın. Din değiştirmek için zamana ihtiyaç var" demiş, "Hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?" sorusuna ise "Namaz kılıyorum" diyerek yanıt vermişti.

ALMEDA: YOK BÖYLE DANS'A KATILMAK İÇİN NAMAZA BAŞLADIM

"Türkiye'ye geldiğimde Acun Ilıcalı ile tanışıp Yok Böyle Dans yarışmasına katılmayı çok istiyordum. Ona ulaşmam hiç kolay olmadı. Ben Müslüman'ım, ama Arnavutluk halkı Müslüman olmasına rağmen pek dine bağlı değiller, ben Türkiye'de daha çok bağlandım dine. Hatta Yok Böyle Dans yarışmasına katılmak için namaza başladım ve çok şükür kısmet oldu. O günden sonra hep namaz kılıyorum."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Tolgahan Sayışman Namaza Başladı
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tolgahan Sayışman Namaza Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement