2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Hasan Kalın, kazandı.

30.03.2014 23:34

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'nin adayı Hasan Kalın kazandı.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda açıklama yapan Kalın, kesin olmayan sonuçlara göre, Seyitgazi Belediye Başkanlığını kazandıklarını bildirdi.

"Buradaki kazanım milletin kazanımıdır" diyen Kalın, şöyle devam etti:

"Allah hayırlı uğurlu etsin. Bugün burada yapacağımız sevinç, başkalarının üzüntüsüne sebep olacaksa bu sevinç olmaz. Onun için bugün gerçekten Seyitgazi için sevinmeliyiz diyorum. Hepimize mübarek olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim. Fark çok az, itirazlar olabilir. Duaya devam edelim."

-Kalın'ın özgeçmişi

1980 yılı Seyitgazi doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Seyitgazi'de, üniversite öğrenimini ise Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Evli ve bir çocuk babası. 2007-2010 yılları arasında AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatında çeşitli görevler yaptıktan sonra Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.

Eskişehir Özel İdaresi İmar ve İnşaat Daire Başkanlığında Maden Mühendisliği ve Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev yaptı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement