Ak Partili Hüseyin Yayman: "Yalancının Mumu 7 Haziran'a Kadar Yanar" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Hüseyin Yayman: "Yalancının Mumu 7 Haziran'a Kadar Yanar"

Ak Partili Hüseyin Yayman: "Yalancının Mumu 7 Haziran\'a Kadar Yanar"

AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, tüm muhalefet cephesi bir araya gelse AK Parti’nin hayallerine bile yetişemeyeceğini belirterek, “7 Haziran’da bir kez daha bu hayal satanların boyunun ölçüsünü göreceğiz.

22.05.2015 14:13

AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, tüm muhalefet cephesi bir araya gelse AK Parti'nin hayallerine bile yetişemeyeceğini belirterek, "7 Haziran'da bir kez daha bu hayal satanların boyunun ölçüsünü göreceğiz. Yalancının mumu 7 Haziran'a kadar yanacak" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi'nde sabah kahvaltısında Roman vatandaşlarla buluştu. Kahvaltının ardından mahalleyi dolaşan Yayman, esnafı gezerek çiçek dağıtırken, bu kez Roman bir vatandaştan çiçek aldı. "Hep biz çiçek veriyorduk, şimdi biz çiçek aldık" diyen Yayman, Roman vatandaşa teşekkür etti. Sokaktaki vatandaşlarla selamlaşan ve esnaf ziyaretini sürdüren Yayman, "AK Parti adayı olarak bütün milletvekillerimizle beraber İstanbul'da 1. Bölge'de tam saha pres yapıyoruz. Biz bu seçimlerde hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır dedik ve bu inançla tüm vekiller, İstanbul'daki tüm adaylar, bu inançla, bu azimle, bu kararlılıkla teşkilatımızla beraber çalışıyoruz. İnşallah AK Parti 7 Haziran'da yeni bir tarih yazacak" şeklinde konuştu.

Muhalefet partilerinin vaatlerini de eleştiren Yayman, "CHP'nin vaatleri, ben bekliyorum, CHP artık ne zaman ofsaytı kaldıracağım, hamileliği 7 aya düşüreceğiz ve kale direklerini büyüteceğiz şeklinde irrasyonel vaatlerde bulunsun. Ben şunu ifade ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ni bu millet 65 yıldır iktidar yapmadı. Bundan sonra da tek başına iktidar yapmayacaktır. Kılıçdaroğlu hangi vaatte bulunursa bulunsun gerçekten önce bir güven sorunu var. Önce bir inandırıcılık sorunu var. Bunu aşması lazım" diye konuştu.

Yayman, önceki gün 3. köprüde inceleme yaptıklarını, bugün de Ordu-Giresun Havalimanı'nın açıldığını hatırlatarak, "AK Parti'nin bir sloganı var. Onlar konuşur, AK Parti yapar. AK Parti'nin hayallerine bile yetişemezler. Yani bütün muhalefet bloğu, Pensilvanyası, CHP, MHP, HDP'nin hepsi bir araya gelse, hepsi hayal kursa, düş kursa yine AK Parti'nin hayallerine bile yetişemezler. İşte AK Parti görüyorsunuz millet sevdası ile çalışıyor. Her ile neredeyse bir havalimanı yapmak istedi. AK Parti iktidara geldiğinde yapılan havalimanları belliydi, şimdi belli. AK Parti milletimizden aldığı güçle, milletimizden aldığı cesaretle, milletimizden aldığı enerji ile sahada ve 7 Haziran'da bir kez daha bu hayal satanların biz boyunun ölçüsünü göreceğiz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanacak. ya da şöyle söyleyebiliriz: Yalancının mumu 7 Haziran'a kadar yanacak ve biz bu anket terörü estirenlerin bir kez daha mahcup olduklarını daha önceki 9 seçimde olduğu gibi bir kez daha göreceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Hüseyin Yayman: 'Yalancının Mumu 7 Haziran'a Kadar Yanar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement