Akdoğan Trafik Kazası Geçiren Milletvekillerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Akdoğan Trafik Kazası Geçiren Milletvekillerini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Afyonkarahisar'da trafik kazası geçiren milletvekillerini ziyaret etti.

08.01.2016 20:58

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Afyonkarahisar'da trafik kazası geçiren milletvekillerini ziyaret etti. Akdoğan, "Ciddi kaza gerçekleşmiş, atlatmışlar ama hamdolsun sağlık durumları iyi" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Afyonkarahisar'da trafik kazası geçiren milletvekillerini, tedavi gördükleri Afyon Kocatepe Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

Akdoğan, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kaza yapan milletvekillerinin sağlık durumuyla ilgili hastane başhekimi ve doktorlarından bilgi aldıklarını belirterek, milletvekillerinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, İstanbul Milletvekilleri Fatma Benli ve Tülay Kaynarca ile Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun aynı araçla Afyonkarahisar'daki AK Parti kampına gelirken trafik kazası geçirdiğini ifade eden Akdoğan, şunları kaydetti:

"Kazanın ardından hemen hastaneye sevk edildiler. Hamdolsun sağlık durumları gayet iyi. Gerekli müdahaleler yapıldı. Ufak tefek incinmeler var, boyunda vesaire. Gerekli tetkikler yapıldı, MR'ları çekildi. Kaygı duyulacak herhangi bir şey söz konusu değil. Herhangi bir patolojiye de rastlanmadı" diye konuştu.

"1-2 saat içinde taburcu edilecekler"

Milletvekillerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Akdoğan, "Zaten 1-2 saat içinde taburcu edilecekler. AK Parti camiası ve milletvekillerimiz endişelendiler, onları rahatlatacak şekilde söyleyebiliriz, endişeye mahal bir durum söz konusu değil. Ciddi kaza gerçekleşmiş, atlatmışlar ama hamdolsun sağlık durumları iyi" dedi.

Akdoğan, kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin soruya, "Tali yoldan çıkan bir araç, bunlar ana yoldan seyrediyorlar... Yani tabii trafik birimleri gerekli incelemeyi yapıyor. Karşı tarafta herhangi bir şey yok, gerekli raporlar hazırlanıyor. Milletvekillerimizin sağlık durumu iyi, karşı tarafta da herhangi bir sıkıntı yok" yanıtını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Akdoğan Trafik Kazası Geçiren Milletvekillerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement