Başbakan Davutoğlu'ndan Beklentiler, 14 Gazetenin Ortak Manşetinde Sıralandı - Son Dakika
Politika

Başbakan Davutoğlu'ndan Beklentiler, 14 Gazetenin Ortak Manşetinde Sıralandı

Başbakan Davutoğlu\'ndan Beklentiler, 14 Gazetenin Ortak Manşetinde Sıralandı

AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere yarın Isparta’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bu programını fırsat bilen 14 gazete, Başbakan Davutoğlu’ndan Isparta için beklentilerin sıralandığı içerikle aynı manşetle çıktı.

10.01.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere yarın Isparta'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu programını fırsat bilen 14 gazete, Başbakan Davutoğlu'ndan Isparta için beklentilerin sıralandığı içerikle aynı manşetle çıktı.

"Sayın Başbakanımızı Isparta için büyük müjdeler bekliyoruz" manşeti atan gazetelerde, Davutoğlu'nun Başbakan sıfatıyla ilk kez Isparta'ya geldiği belirtilerek, Isparta için hayati önem taşıyan projelerle ilgili müjdeli haberler beklendiği ifade edildi.

Isparta'nın ulaşımla ilgili beklentilerine yer verilen manşette, Isparta, Keçiborlu, Antalya arasında yapılacak olan 130 kilometre demiryolu yatırımı ile Antalya Limanı'na inilmesi, Isparta, Burdur, Antalya, İstanbul Yüksek Nitelikli Hızlı Tren yatırımına başlanması, Antalya Isparta arası Dereboğazı yolunun çift yol haline getirilmesi, Isparta ve Konya arasının da çift yol ağına dahil edilmesi istendi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Davutoğlu'ndan Beklentiler, 14 Gazetenin Ortak Manşetinde Sıralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement