Sezgin Tanrıkulu Iğdır'da - Son Dakika
Politika

Sezgin Tanrıkulu Iğdır'da

Sezgin Tanrıkulu Iğdır\'da

IĞDIR (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Türkiye’yi yöneteceğimiz bir hükümet programımız hazır. İktidar savunmada; yeni bir önerisi yok, sadece ve sadece yaptıkları CHP’nin önerilerini eleştirmek” dedi.

03.05.2015 16:11

IĞDIR (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, " Türkiye'yi yöneteceğimiz bir hükümet programımız hazır. İktidar savunmada; yeni bir önerisi yok, sadece ve sadece yaptıkları CHP'nin önerilerini eleştirmek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yarın Kars, Ardahan ve Iğdır'da gerçekleşecek miting öncesi Iğdır'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, partisinin Atatürk Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Açılışta konuşan Tanrıkulu; Iğdır, Kars ve Ardahan'da genel başkanlarının katılımıyla miting düzenleyeceklerini söyledi. Parti olarak sadece Iğdır'da değil tüm ülkede iddialı olduklarını belirten Tanrıkulu, "Hedefimiz iktidar olmaktır. Bu anlamda çok iyi hazırlandık ve herkesten önce seçim bildirgemizi açıkladık. Seçim bildirgemizi, Türkiye'nin bütün sorunlarına hitap edecek şekilde hazırladık. Türkiye'nin her sorununa bu bildirgemizde yanıt var. Bu bildirgemiz de ilk kez yapılan yukarıdan aşağıya değil, aşağıdan yukarıya doğru örgütlenerek hazırladık. Bu bildirgede, daha çok refahı Türkiye'nin tabanına yayma eksenli, ekonomik modelli bir seçim bildirgesidir ve bunun etkileri anlaşıldı. Anlayacağınız üç haftadır tüm ülke Cumhuriyet Halk Partisi ve onun yapacaklarını konuşuyor. İktidar savunmada; yeni bir önerisi yok, sadece ve sadece yaptıkları CHP'nin önerilerini eleştirmek ve nasıl gerçekleşmeyeceğini anlatmaktı. Oysa biz bunun hepsinin hesap kitabını yaptık. En az üç kez test ettirdik. Sadece Türkiye'deki uzmanlardan değil, dünyada bu konularda uzman olan dostlarımızdan yardım aldık ve bu şekilde hazırladık" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEĞİMİZ BİR HÜKÜMET PROGRAMIMIZ HAZIR"

Türkiye'yi 7 Haziran'dan sonra yönetecekleri hükümet programlarının hazır olduğunu belirten Tanrıkulu, "Hem Iğdır'da hem de ülke genelinde iktidar olacağız. Bu konuda iddialıyız. Burada geçmişte meclise gitmiş tecrübeli adayımız, geçmişte çok hizmet etmiş ve bundan sonrada çok iyi hizmet edecektir. Bu kapsamda 8 Haziran'dan sonra canla başla çalışacağız AKP iktidarına da Iğdır'dan başlayarak son vereceğiz" diye konuştu.

Buradaki konuşmasının ardından Tanrıkulu, CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor, CHP Iğdır milletvekili adayları Adil Aşırım ve Seyfettin Artantaş'ın eşlik ettiği partili toplulukla birlikte Atatürk Caddesi üzerinden yaya olarak partisinin Zübeyde Hanım Bulvarı'nda bulunan il binasına geçti.

Tanrıkulu burada il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileriyle gençlik kolları ve kadın kollarının katılımıyla yarın ki mitin öncesi bir toplantı yaptı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sezgin Tanrıkulu Iğdır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement