Sultangazi'de Şiddetli Yağmura Rağmen AK Parti Mitingine Yoğun İlgi - Son Dakika
Politika

Sultangazi'de Şiddetli Yağmura Rağmen AK Parti Mitingine Yoğun İlgi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sultangazi’de düzenlenen AK Parti mitingine katıldı.

28.03.2014 14:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sultangazi'de düzenlenen AK Parti mitingine katıldı. Yoğun yağmura rağmen coşkuyla karşılanan Ekrem Erdem, meselenin hırsızlık, yoksulluk olmadığı belirterek, "Bunlar bahane. Hırsızlık ve yolsuzluk olsa bu kadar hizmet olabilir mi?" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile birlikte Sultangazi Ana Cadde'de 'AK Parti' için protokol konuşması ardından da seçim otobüsüyle ilçe turu yapmayı planlıyordu. Cuma namazı sonrası Sultangazi Merkez Camii'nde planlanan konuşma yoğun yağmura rağmen konuşmalar iptal olmadı. Platform üzerinden vatandaşlara seslenen Ekrem Erdem "Meselenin hırsızlık, yoksulluk olmadığı belli. Bunlar bahane. Hırsızlık ve yolsuzluk olsa bu kadar hizmet olabilir mi? Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, yardımda yapmış olduklarımızı teker teker anlatacak değilim. Ama dünyada yoksullara yardım yapan 4'üncü sıraya gelen ülke olduk. En iyi dersi sizlerin vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

İlçenin sürekli gelişim içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Altunay, "Şu önümüzden geçen tramvay tarih oluyor. Edirnekapı'dan Malkoçoğlu'na değil, Vezneciler'den, Kapalıçarşı'dan başlıyor, dünyanın en büyük havalimanına kadar gidiyor. Aynı zamanda hayvanlarımızı da unutmadık. Hayvanat bahçesi de yapıyoruz ilçemize. Her tarafta hizmet vermeye devam ettik, devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından planlanan ilçe turu yoğun yağmur sebebiyle iptal oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sultangazi'de Şiddetli Yağmura Rağmen AK Parti Mitingine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement