Uğur Işılak sözleriyle kimi eleştirdi! Konu ile ilgili anında yanıt geldi - Son Dakika
Politika

Uğur Işılak sözleriyle kimi eleştirdi! Konu ile ilgili anında yanıt geldi

Uğur Işılak, benzin istasyonunda pompacının hayat pahalılığıyla ilgili ettiği siteme, Neyzen Tevfik'in "Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami" mısralarıyla yanıt verdi. Bu sözler AK Parti'ye eleştiri olarak yorumlandı. Bu çıkış sonrası gözlerin çevrildiği Işılak, videonun tam halini "Namusu olmayan birkaç gazetecinin kesip biçtiği, fikir fakiri onursuzların fitne için medet umduğu videonun tamamı" sözleriyle iddialara yanıt verdi.

28.03.2022 18:58  Güncelleme: 19:04

Bir dönem AK Parti'de milletvekilliği de yapan şarkıcı Uğur Işılak'ın aracına yakıt almak için gittiği istasyonda pompacıyla yaşadığı diyalog büyük ses getirdi.

HER ŞEY POMPACININ SORUSUYLA BAŞLADI

Benzinlikteki pompacının "Ne olacak abi bu yağ kuyrukları, bu pahalılık?" sorusuna Neyzen Tevfik'in mısralarıyla yanıt veren Işılak, "Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami" ifadelerini kullandı.

UĞUR IŞILAK, AK PARTİ'Yİ Mİ ELEŞTİRDİ?

Işılak'ın bu çıkışı birçok yayın organında "Uğur Işılak AK Parti'yi eleştirdi" başlığıyla haber oldu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Işılak, "Geçenlerde motorumun yakıt ikmali için benzinciye girdim. Yüz ifadesinde yorgunluk ve bir o kadarda umutsuzluk emaresi gördüğüm pompacı daha kaç liralık yakıt dolduracağımı sormadan, ne olacak abi bu yağ kuyrukları, bu pahalılık diye mevzuya girdi. O serzeniş ve sorunun cevabını; Neyzen Tevfik'in 'Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami' mısralarıyla verdim. Sustum, yutkundum. Neler geçmedi ki aklımdan. Diyemedim eskiden haramiler yol kesip eşkıyalık yaparlardı şimdiyse mal stoklayıp yağmalıyor garibanın hakkını" sözlerine yer verdi.

Benzin istasyonunda pompacıya verdiği yanıtla AK Parti'yi mi eleştirdi? Uğur Işılak'tan iddialara yanıt

Uğur Işılak, paylaştığı videoya "Namusu olmayan birkaç gazetecinin kesip biçtiği, fikir fakiri onursuzların fitne için medet umduğu videonun tamamı… İyi seyirler" notunu düştü.

Uğur Işılak sözleriyle kimi eleştirdi! Konu ile ilgili anında yanıt geldi

Son Dakika Politika Uğur Işılak sözleriyle kimi eleştirdi! Konu ile ilgili anında yanıt geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Naci Kuru: Dunyadan bi haber bunlarrr yaa yeminlen cehalet pacadna akiyorr 1 0 Yanıtla

Advertisement