Sağlık-Sen'den Sağlık Çalışanlarına Gece Ziyareti - Son Dakika
Sağlık

Sağlık-Sen'den Sağlık Çalışanlarına Gece Ziyareti

Sağlık-Sen\'den Sağlık Çalışanlarına Gece Ziyareti

Diyarbakır Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu beraberindeki sendika üyeleri ile gece geç saatlerde sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

11.10.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi sağlık çalışanlarının her an yanında olmaya devam ediyor. Başkan Nurhak Ensarioğlu ve beraberindeki sendika üyeleri Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve 112 ASH komuta Kontrol Merkezi'nde bulunan sağlık çalışanlarına gecenin geç saatinde ziyaret düzenledi. Ziyaretten memnun kalan sağlık çalışanları Ensarioğlu ve beraberindeki heyeti çikolata ile karşıladı. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde 112 ambulans personelleri ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Başkan Nurhak Ensarioğlu ve beraberindeki sendika üyeleri sağlık çalışanlarını dinleyerek, çalışanlara moral verdi.

Yaptıkları ziyaret ile sağlık çalışanlarının taktirini toplayan Diyarbakır Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu sağlık çalışanlarının yalnız olmadığını söyledi. Gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirten Ensarioğlu, "Gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız emekçi kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız. Son zamanlarda sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar ne amaçla olursa olsun onlara yapılan şiddeti kınıyoruz, sağlık çalışanları severek yaptıkları bu kutsal görevi son zamanlarda tedirginlik içerisinde yapmaktadırlar. Halkımızın sağlık çalışanlarına ciddi anlamda sahip çıkmalarını şiddetle karşılaştıklarında çalışanların kendilerine hizmet ettiği bilinci ile sahiplenmeleri ve onları en iyi şekilde korumaları gerekmektedir" dedi.

Ensarioğlu, "Sağlık çalışanın iş yükünün gün geçtikçe arttığını görmekteyiz. Bakanlığımızın, bir an önce çalışanlarını güler yüzlü bir hizmet sunabilmeleri için mutlu çalışan kitlesini oluşturmalıdır" diye konuştu.

Sağlık çalışanlarının ciddi anlamda sıkıntılar yaşadığını da dile getiren Ensarioğlu, "Sağlık çalışanlarımız ciddi anlamda sıkıntılar var, ne geceleri belli nede gündüzleri belli kutsal bir görev yapmaktadırlar. Sağlık çalışanlarının her zaman destekçileriyiz, çalışanların sorunlarını dinledik taleplerini aldık sendikal olarak gücümüz yettikçe sorunlarını çözmeye çalışacağız sağlıktaki şiddeti asla tasvip etmiyoruz etmiyeceğiz, sendikacının ana temelinde hizmet yatar bizde sağlık çalışanlarının sorunlarını var gücümüzle çözmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Sağlık Sağlık-Sen'den Sağlık Çalışanlarına Gece Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement