19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası - Son Dakika
Spor

19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası

Avrupa Veteranlar Atletizm Birliği Başkanı Kaschke, İzmir'de 22 31 Ağustos arasında yapılacak şampiyona öncesinde, Atatürk Stadı, Seha Aksoy Atletizm Sahası ve Atlamalar Sahasında incelemelerde bulundu.

15.04.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Veteranlar Atletizm Birliği Başkanı Kurt Kaschke, İzmir'de 22-31 Ağustos arasında yapılacak 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası öncesinde, Atatürk Stadı, Seha Aksoy Atletizm Sahası ve Atlamalar Sahası'nda incelemelerde bulundu.

İzmir'de gerçekleştirilecek olan ve 50 Avrupa ülkesinden 5 bin civarında sporcu, 3 bin dolayında da sporcu yakınlarının katılımının beklendiği organizasyon öncesinde toplantı yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve diğer yetkililerin de katıldığı toplantıda, akreditasyon, konaklama, ulaşım, güvenlik, açılış-kapanış törenleri, sağlık konuları ele alındı. Yarışmalarla ilgili teknik ve yarış malzemeleri üzerinde görüş birliğine varıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar, federasyonlarının, önemli birçok uluslararası organizasyonu Türkiye'de başarıyla gerçekleştirdiğini, organizasyon konusunda dünyada kendilerini ispatladıklarını, bu etkinliği de İzmir'de başarıyla gerçekleştireceklerini ifade etti.

Toplantı öncesinde Avrupa Veteranlar Atletizm Birliği Başkanı Kaschke, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar ve yetkililer, organizasyonun yapılacağı sahalarda incelemelerde bulundu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement