22. Kış Olimpiyat Oyunları - Son Dakika
Spor

22. Kış Olimpiyat Oyunları

22. Kış Olimpiyat Oyunları

Sporcu, antrenör ve yöneticilerin de bulunduğu Türk kafilesinin büyük bölümü Soçi'ye geldi Yarın sahildeki Olimpiyat Köyü'nde düzenlenecek törende, Türk bayrağı göndere çekilecek.

05.02.2014 11:05

22. Kış Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek sporcular ile antrenörler ve yöneticilerden oluşan Türk kafilesinin büyük bölümü Soçi'ye geldi.

Olimpiyatlarda Türkiye'yi kayaklı koşu branşında temsil edecek Kelime Çetinkaya, Sabahattin Oğlago, Alp disiplininde yarışacak Tuğba Kocaağa ve Emre Şimşek ile antrenörleri ve Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Mükremin Çepni, sabah erken saatlerde uçakla Soçi'ye ulaştı.

Alp disiplini ve kayaklı koşu sporcuları, oyunlar süresince dağ sölgesindeki olimpiyat köylerinde konaklayacak. Buz pateni sporcuları Alper Uçar ve Alisa Agafonova'nın ise yarın Soçi'de olmaları bekleniyor.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ve Genel Sekreter Neşe Gündoğan 2 gün önce Soçi'ye gelerek, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) etkinliklerine iştirak etmişlerdi.

Olimpiyat köyünde bayrak töreni

Sporcular, antrenörler ve yöneticilerden oluşan kafile, yarın sahildeki olimpiyat köyünde düzenlenecek törene katılacak. Törende, Türk bayrağı da göndere çekilecek. - Krasnodar

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 22. Kış Olimpiyat Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement