3 Temmuz'da Bile Böyle Gerginlik Yoktu" - Son Dakika
Spor

3 Temmuz'da Bile Böyle Gerginlik Yoktu"

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörleri Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımın Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

26.10.2014 11:02

Rıdvan Dilmen: 3 Temmuz'da bile böyle baskı yoktu

İsmail Kartal bir basın toplantısında Türkiye'de kaos futbolu oynandığından şikayet etmişti, bu maçta aynı oyunu Fenerbahçe oynadı. Bursaspor, Kasımpaşa gibi takımlara karşı bu tip bir oyunla fatura ödeyebilirsiniz. Gençlerbirliği'nin hücum gücü olmadığı için '0' cepte oynadı adeta. Fenerbahçe'nin organizasyon karışıklığı hazırlık pasında başlıyor... Pas yapılırken hiç kimse ideal pozisyonunda değil. Genelde Fenerbahçe'nin ideal 11'i bellidir. Geçen sene sadece Sow ile Emenike arasında oynamalar oluyordu. Fenerbahçe'de bu sezon 11 istikrarı yok. Diego başladı, vazgeçildi. Sahaya baktığımızda Diego kırgın... "Ben bu takımda nasıl oynamam" diye sermiş işi... Aynı şekilde Emenike'de de oldu. Fenerbahçe'de futbolcular ve İsmail Kartal üzerinde baskı var. Çok uzun yıllardır arkadaşlığımız olduğu için söylüyorum ama çok duygusal bir arkadaşımızdır. Tribünler de tezahüratlar yaptı. Demek ki bir gerginlik var. Ayrıca kenarda kalan oyuncuların dönüşlerinde kaprisleri oluyor. u gerginlik oyuna da, rakibe de, hakeme de yansıyor. Mücadele var ama oyun yok. 3 Temmuz sonrasında dahi bu kadar psikolojik olarak gergin değildi. Takımın fizik gücü de yüksek değildi.

Aykut Kocaman: İlk 45 dakika hayal kırıklığı

Hürriyet'te yazdığı yazısında Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki kötü futbolunun nedeninin sadece futbolcular ve teknik direktör İsmail Kartal olmadığını belirten Aykut Kocaman'ınsa kimi işaret ettiği sorusu büyük merak uyandırdı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 3 Temmuz'da Bile Böyle Gerginlik Yoktu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement