Abdullah Avcı, Ozan Kabak için harekete geçti - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı, Ozan Kabak için harekete geçti

Şampiyonluğa koşan Trabzonspor, Schalke'nin Norwich'e kiraladığı savunmacı Ozan Kabak için harekete geçti. Teknik direktör Abdullah Avcı tarafından aranan milli futbolcu, Trabzon'a davet edildi.

15.04.2022 18:47  Güncelleme: 19:04

Şampiyonluk için artık dakikaları saymaya başlayan Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Beşiktaş'ta kiralık oynayan Can Bozdoğan için Schalke'nin kapısını çalan bordo-mavililer Alman ekibinden sürpriz bir teklif aldı.

OZAN KABAK'I ÖNERDİLER

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ta kiralık oynayan orta saha Can Bozdoğan için Schalke'nin kapısını çaldı. Bu görüşmede sürpriz bir gelişme yaşandı. Alman ekibi, İngiliz kulübü Norwich'e kiraladığı Ozan Kabak'ı Trabzonspor'a önerdi.

Abdullah Avcı, gözden çıkarılan milli futbolcuya hemen telefon etti: Trabzon'a gel

ABDULLAH AVCI BİZZAT ARADI

Bu gelişme üzerine Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan'a da 22 yaşındaki stoperle görüşme yetkisi verildi. Teknik direktör Abdullah Avcı, hemen Ozan ile temasa geçerek Trabzon'a gelmesini istedi.

KİRALIK FORMÜLÜ DEVREYE SOKULACAK

Bild gazetesi, Schalke'nin 2024'e kadar sözleşmesi olan genç savunmacıyı 8-9 milyon euro'ya satmak istediğini okuyucularına duyurdu ancak Fırtına kiralamayı planlıyor. Yönetim kısa sürede bu işi çözmeyi hedefliyor.

Abdullah Avcı, Ozan Kabak için harekete geçti

Son Dakika Spor Abdullah Avcı, Ozan Kabak için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement